Libnet.ro
UNICEF

11:15

Filmul Pozitia Copilului, la Festivalul de Film de la Londra

Antena3 Antena3,
Filmul Pozitia Copilului, la Festivalul de Film de la Londra

Romania este din nou prezenta la Festivalul de Film de la Londra cu lungmetrajul Pozitia Copilului. Pelicula in regia lui Calin Peter Netzer, castigatoare a premiului Ursul de Aur la Berlin, va avea trei. continuă pe Antena3

Filmul Pozitia copilului a fost selectat la Festivalul CinEast de la Luxembourg

Filmul Pozitia copilului, de Calin Peter Netzer foto), a fost selectat in competitia oficiala a Festivalului CinEast de la Luxembourg, care se va desfasura intre 9 si 27 octombrie, potrivit site-ului evenimentului, scrie Mediafax .

Pozitia copilului, de Netzer, ar putea fi nominalizat la Oscarul pentru film strain.

Filmul Pozitia copilului, de Calin Peter Netzer, a fost inclus printre cele 76 de pelicule considerate eligibile pentru o nominalizare la premiul Oscar pentru film strain care va fi decernat in 2014, informeaza Mediafax. Nominalizarile pentru categoria cel mai bun film intr-o limba straina alta decat engleza vor fi anuntate pe 16 ianuarie 2014. CITESTE SI: Filmul Pozitia copilului a fost ales marele castigator al Festivalului de Film de la Namur Pana la jumatatea lunii ianuarie vor fi .

OSCAR 2014: Pozitia copilului, de Calin Peter Netzer, eligibil pentru o nominalizare la premiul pentru film strain

Lungmetrajul Pozitia copilului, de Calin Peter Netzer, a fost inclus printre cele 76 de pelicule considerate eligibile pentru o nominalizare la premiul Oscar pentru film strain care va fi decernat in 2014, a anuntat, luni, Academia de film americana, citata de Indie Wire, scrie Mediafax.

Oscar 2014: Lungmetrajul romanesc Pozitia copilului, eligibil pentru o nominalizare la premiul pentru film strain

Lungmetrajul Pozitia copilului, de Calin Peter Netzer, a fost inclus printre cele 76 de pelicule considerate eligibile pentru o nominalizare la premiul Oscar pentru film strain care va fi decernat in 2014, a.

Pozitia copilului si cota de denigrare a Romaniei in Franta

Luminita Gheorghiu, aceasta Catherine Deneuve a Romaniei a jubilat aseara Louis Heliot, consilier cultural al Centrului Wallonie-Bruxelles, in discursul sau dinaintea proiectiei in avan-premiera la Paris a filmului Pozitia copilului. inca o creatie de exceptie erijata, fara voie, in ambasador de aur al Romaniei, in contextul celei mai joase cote pe care tara noastra a avut-o vreodata in Franta.

'Pozitia copilului' spera la o nominalizare la Oscar

Lungmetrajul Pozitia copilului, regizat de Calin Peter Netzer, a fost inclus printre cele 76 de pelicule considerate eligibile pentru o nominalizare la premiul Oscar pentru film strain, scrie Mediafax .

Pozitia copilului, cu un pas mai aproape de Oscar

Lungmetrajul Pozitia copilului, de Calin Peter Netzer, a fost inclus pe lista de 76 de pelicule considerate eligibile pentru o nominalizare la premiul Oscar.

Senatorul PNL Cristian Bodea avertizeaza primarii sa se orienteze spre fonduri europene: Romania este in coma financiara! Dezmatul financiar de pe vremea lui Tariceanu nu se va mai repeta

Senatorul liberal Cristian Bodea, cunoscut pentru pozitiile critice la adresa guvernului Ponta, afirma ca Romania este in coma financiara si avertizeaza primarii sa nu se mai astepte la dezmatul financiar de pe vremea lui Tariceanu, recomandandu-le sa se bazeze pe fonduri europene, si nu pe banii primiti de la guvern.

Statisticile europene care arata ce se intampla in Romania. Este bolnavul Europei

Romania este bolnavul Europei. O arata din ce in ce mai multe statistici. Pentru ca ajungem la spital abia dupa ce cadem secerati de boala, preventia si controalele facute la timp raman in Romania doar.

Productia Pozitia copilului, eligibila pentru o nominalizare la premiul Oscar pentru film strain

Academia de film americana a anuntat, luni, ca filmul Pozitia copilului, regizat de Calin Peter Netzer, a fost inclus printre cele 76 de productii eligibile pentru o nominalizare la premiul Oscar pentru film.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2659 seconds )