Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oscar 2014: Lungmetrajul romanesc Pozitia copilului, eligibil pentru o nominalizare la premiul pentru film strain

Antena3 Antena3,
Oscar 2014: Lungmetrajul romanesc Pozitia copilului, eligibil pentru o nominalizare la premiul pentru film strain

Lungmetrajul Pozitia copilului, de Calin Peter Netzer, a fost inclus printre cele 76 de pelicule considerate eligibile pentru o nominalizare la premiul Oscar pentru film strain care va fi decernat in 2014, a. continuă pe Antena3

Productia Pozitia copilului, eligibila pentru o nominalizare la premiul Oscar pentru film strain

Academia de film americana a anuntat, luni, ca filmul Pozitia copilului, regizat de Calin Peter Netzer, a fost inclus printre cele 76 de productii eligibile pentru o nominalizare la premiul Oscar pentru film.

OSCAR 2014: Pozitia copilului, de Calin Peter Netzer, eligibil pentru o nominalizare la premiul pentru film strain

Lungmetrajul Pozitia copilului, de Calin Peter Netzer, a fost inclus printre cele 76 de pelicule considerate eligibile pentru o nominalizare la premiul Oscar pentru film strain care va fi decernat in 2014, a anuntat, luni, Academia de film americana, citata de Indie Wire, scrie Mediafax.

Pozitia copilului, cu un pas mai aproape de Oscar

Lungmetrajul Pozitia copilului, de Calin Peter Netzer, a fost inclus pe lista de 76 de pelicule considerate eligibile pentru o nominalizare la premiul Oscar.

'Pozitia copilului' spera la o nominalizare la Oscar

Lungmetrajul Pozitia copilului, regizat de Calin Peter Netzer, a fost inclus printre cele 76 de pelicule considerate eligibile pentru o nominalizare la premiul Oscar pentru film strain, scrie Mediafax .

Pozitia copilului, de Netzer, ar putea fi nominalizat la Oscarul pentru film strain.

Filmul Pozitia copilului, de Calin Peter Netzer, a fost inclus printre cele 76 de pelicule considerate eligibile pentru o nominalizare la premiul Oscar pentru film strain care va fi decernat in 2014, informeaza Mediafax. Nominalizarile pentru categoria cel mai bun film intr-o limba straina alta decat engleza vor fi anuntate pe 16 ianuarie 2014. CITESTE SI: Filmul Pozitia copilului a fost ales marele castigator al Festivalului de Film de la Namur Pana la jumatatea lunii ianuarie vor fi .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )