Libnet.ro
UNICEF

23:45

Filmul tragediei din Portul Midia, explicat minut cu minut de pilotul navei. Rusu: Ma intreb - mintind, in urma unei tragedii, oare ce au de castigat?

B1 B1,
Filmul tragediei din Portul Midia, explicat minut cu minut de pilotul navei. Rusu: Ma intreb - mintind, in urma unei tragedii, oare ce au de castigat?

Nava Queen Hind, care s-a rasturnat in Portul Midia si care transporta 22 de persoane si circa 14. 000 de oi, dadea semne ca are probleme inca de la plecare, dar datele de bord sugerau ca se putea naviga, a. continuă pe B1

ANIMALS INTERNATIONAL: Incidentul din portul Midia putea fi evitat daca Romania nu ar mai exporta animale vii

Incidentul din portul Midia, in care vaporul Queen Hind incarcat cu 14. 600 de oi s-a rasturnat, duminica dimineata, putea fi evitata daca existau proceduri pentru astfel de situatii de urgenta si, mai ales, daca Romania ar exporta carne in loc de animale vii, sustine organizatia Animals International, potrivit unui comunicat.

Pilotul navei scufundate in Midia a dezvaluit, pas cu pas, filmul tragediei din Marea Neagra

Pilotul navei care s-a scufundat in Marea Neagracu mii de oi la bord a facut primele declaratii. Florin Rusu spune ca au existat probleme inca de la plecarea navei, insa datele de la bord aratau ca.

Imagini DRAMATICE cu o parte din oile care sunt in viata, dupa mai bine de 48 de ore de AGONIE pe vaporul din Portul Midia (VIDEO)

Imagini cutremuratoare pe vasul plin de oi care s-a scufundat, duminica, in Portul Midia. Un reprezentant al Asociatiei Arca Animal -Letea Wild Horses a urcat pe nava, marti, la mai bine de 48 de ore.

ANSVSA, reactie dupa tragedia din Portul Midia: Animalele din vasul scufundat erau sanatoase si apte pentru transport

Vaporul incarcat cu 14. 600 de oi, care s-a scufundat partial pe bordul drept, duminica dimineata, in bazinul Portului Midia, a fost autorizat sanitar-veterinar in luna martie a anului 2019, in conformitate cu.

VIDEO Cum a plecat cu probleme din Portul Midia nava scufundata in mare. Echipajul s-a salvat in ultima clipa, 14.000 de oi au murit

Incidentul naval s-a produs duminica, 24 noiembrie, in Portul Midia. Queen Hind, o nava sub pavilion Palau, care transporta 14. 000 de oi catre Libia, s-a scufundat in Portul Midia. Echipajul s-a salvat in ultimul moment, doar un marinar suferind un soc hipotermic dupa ce a cazut in mare.

Imaginea emotionanta din Portul Midia: un pompier hraneste o oaie salvata de pe nava Queen Hind

Nava sub pavilionul statului Palau, care transporta 14. 600 de oi catre Libia, s-a rasturnat duminica, 24 noiembrie in Portul Midia. Echipajul s-a salvat in ultimul moment, dar animalele au ramas captive in boxe.

Ministrul Agriculturii, dupa tragedia din Portul Midia: Am atras atentia inca de anul trecut asupra neconformitatilor privind bunastarea si sanatatea animalelor in timpul transportului

Ministrul Agriculturii, Nechita-Adrian Oros, a intervenit dupa evenimentele de la Portul Midia unde o nava care transporta 14. 600 de oi nu a apucat sa mai iasa in larg dupa ce s-a inclinat si a inceput sa ia ap.

Tragedia din Portul Midia, unde o nava care transporta 14.600 de oi s-a scufundat: Pana acum au fost salvate doar 32 de oi, dar operatiunile de slavare continua!

Interventia pentru salvarea a cat mai multor oi continua in portul Midia, unde o nava care transporta 14. 600 de oi nu a apucat sa mai iasa in larg dupa ce s-a inclinat si a inceput sa ia apa. La fata.

Mihai Chirca (Asociatia Kola Kariola), despre salvarea oilor din Portul Midia: Actiunea este facuta de ONG-uri. Nu este normal. Trei medici veterinari avanseaza in cotloanele vasului scufundat si inca mai gasesc oi vii (VIDEO)

Mihai Chirca, cel care a pus bazele Asociatiei pentru Protectia Animalelor Kola Kariola, a povestit marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Se intampla acum, moderata de Tudor Barbu,.

Premierul va analiza situatia miilor de oi inecate in Portul Midia. Ludovic Orban: ii vom elibera din functii pe cei responsabili (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca va face o evaluare in privinta situatiei din Portul Midia, unde un vas s-a rasturnat avand la bord 22 de marinari si 14. 600 de oi, si va lua masurile ce se impun i.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )