Libnet.ro
UNICEF

13:00

Furtuna a intrerupt meciul Djokovici - Murray, de la Roland Garros, in setul patru. Partida se va relua azi

Adevărul Adevărul,
Furtuna a intrerupt meciul Djokovici - Murray, de la Roland Garros, in setul patru. Partida se va relua azi

Elvetianul Stanislas Wawrinka nu stie cu cine va juca finala turneului de la Roland Garros, deoarece a doua semifinala a fost intrerupta aseara din cauza vremii. continuă pe Adevărul

Roland Garros: Djokovic - Murray, duelul care poate da campionul. Meciul se reia sambata!

Semifinala dintre sarbul Novak Djokovici, locul 1 ATP, si britanicul Andy Murray, locul 3 ATP, de la Roland Garros, a fost intrerupta, vineri seara, in setul patru, din cauza unei furtuni. Jocul urmeaza sa fie reluat sambata.

Roland Garros: Novak Djokovici l-a invins pe Murray. Finala cu Wawrinka

Dupa o semifinala intinsa pe doua zile si cinci seturi, Novak Djokovici a trecut de Andy Murray si s-a calificat in finala Roland Garros.

Roland Garros. Andy Murray si Novak Djokovici se dueleaza in semifinale

Tenismanul britanic Andy Murray, locul 3 ATP si cap de serie numarul 3, s-a calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

Novak Djokovici l-a invins pe Rafael Nadal si s-a calificat in semifinalele de la Roland Garros

Tenismanul sarb Novak Djokovici, liderul clasamentului mondial, l-a invins, miercuri, pe spaniolul Rafael Nadal, locul 7 ATP, cu scorul de 7-5, 6-3, 6-1, si s-a calificat in semifinale la Roland Garros, al doilea.

Novak Djokovici l-a invins pe Rafael Nadal si s-a calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros

Tenismanul sarb Novak Djokovici, liderul clasamentului mondial, l-a invins, miercuri, pe spaniolul Rafael Nadal, locul 7 ATP, cu scorul de 7-5, 6-3, 6-1, si s-a calificat in semifinale la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Novak Djokovici l-a invins pe Rafael Nadal si s-a calificat in semifinale, la Roland Garros

Tenismanul sarb Novak Djokovici, liderul clasamentului mondial, l-a invins, miercuri, pe spaniolul Rafael Nadal, locul 7 ATP, cu scorul de 7-5, 6-3, 6-1, si s-a calificat in semifinale la Roland Garros, al doilea.

Roland Garros: Djokovici - Nadal, episosul 44. Cel mai tare sfert de finala din istoria unui Grand Slam

Liderul mondial Novak Djokovici si Rafael Nadal, de noua ori campion la Roland Garros, vor juca astazi in sferturile de finala ale Grand Slamului de la Paris.

Roland Garros: Djokovic, al doilea finalist, dupa ce l-a eliminat pe Murray

Novak Djokovic, cap de serie 1, este al doilea finalist al turneului Roland Garros, dupa ce l-a eliminat pe Andy Murray, al treilea favorit, cu scorul de 6-3, 6-3, 5-7, 5-7, 6-1.

Roland Garros: Djokovic - Murray, duelul care poate decide campionul din 2015

Cea de a doua semifinala a turneului Roland Garros, dintre principalul favorit Novak Djokovic si Andy Murray, cap de serie numarul 3, este cea care ar putea da campionul editiei 2015.

Novak Djokovic s-a calificat in finala de la Roland Garros

Novak Djokovic cap de serie numarul unu) s-a calificat, sambata, in finala turneului de la Grand Slam de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in cinci seturi pe Andy Murray favorit trei). Nole a avut nevoie de 4 ore si 9 minute pentru a trece de scotian, intr-o semifinala care a inceput vineri a fost amanata din cauza unei furtuni si a intunericului). Va fi a treia finala din cariera sarbului pe zgura de la Paris le-a pierdut pe celelalte doua in fata lui Rafa Nadal: in 2012 si 2014).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )