Libnet.ro
UNICEF

12:45

Financial Times: George Floyd si povestea celor Doua Americi

Hotnews Hotnews,
 Financial Times: George Floyd si povestea celor Doua Americi

Criza coronavirusului a impartit forta de munca in trei categorii: cei care si-au pierdut slujba sau macar o parte din salariu; cei care au fost catalogati lucratori esentiali si trebuie sa trudeasca pe parcursul crizei adesea cu mari primejdii pentru sanatatea lor); si lucratorii din domeniul cunoasterii virtuale, a caror viata abia daca a fost afectata. Afro-americanii au cazut in mod disproportionat in una dintre primele doua categorii. continuă pe Hotnews

Cum a fost ucis George Floyd. New York Times a refacut scena cu imagini de la martori si de pe camerele de supraveghere Moartea barbatului a declansat cele mai ample proteste din SUA din ultimii ani (VIDEO)

Jurnalistii de la New York Times au publicat un clip de 8 minute si 46 de secunde ce surprinde din mai multe unghiuri momentul in care George Floyd, aflat in custodia politiei, este ucis. inregistrarea cuprinde.

Autopsia privata a familiei lui George Floyd o contrazice pe cea oficiala

Avocatul familiei lui George Floyd spune ca autopsia privata arata ca moartea sa a fost o crima prin asfixiere si pierderea circulatiei sangelui, contestand autopsia oficiala, relateaza New York Times.

VIDEO 8 minute si 46 de secunde. Filmul mortii lui George Floyd, care a starnit revolta in SUA

Opt minute si 46 de secunde a stat ofiterul de politie Derek Chauvin cu genunchiul pe gatul lui George Floyd, potrivit unei reconstituiri a presei americane. New York Times a pus cap la cap filmarile de pe camerele de supraveghere din zona, dar si ale martorilor, facand filmul minutelor dinaintea mortii barbatului de culoare, care a provocat revolte violente in Statele Unite.

Totul despre George Floyd. Cine a fost barbatul de 46 de ani care a murit in SUA dupa tratamentul brutal al politiei

Povestea lui George Floyd, barbatul in varsta de 46 de ani sufocat de un polisist in Minneapolis, a starnit o revolta in SUA. Afro americanul George Floyd ar fi fost ucis in data de 25 mai, dupa ce un.

Totul despre George Floyd. Cine a fost barbatul de 46 de ani care a murit in SUA dupa tratamentul brutal al politiei

Povestea lui George Floyd, barbatul in varsta de 46 de ani sufocat de un polisist in Minneapolis, a starnit o revolta in SUA. Afro americanul George Floyd ar fi fost ucis in data de 25 mai, dupa ce un.

A opta seara de proteste in SUA dupa moartea lui George Floyd Manifestantii au ignorat interdictiile de circulatie Facebook a inchis pagini si conturi care discutau aducerea de arme la proteste

Zeci de mii de persoane au iesit marti pe strazile oraselor americane pentru a opta noapte consecutiva de proteste provocate de moartea lui George Floyd, avand loc noi confruntari cu politia si jefuiri de magazine in New York, transmite Reuters. 52 CNN: Politia foloseste gloante de cauciuc care pot orbi, desfigura sau ucideUPDATE 15. 08 Papa Francisc a condamnat uciderea lui George Floyd, vorbind despre pacatul rasismuluiUPDATE 13. 22 Facebook a inchis pagini si conturi care discutau aducerea de arme la protesteUPDATE 11. 04 VIDEO Un politist din Richmond a fost surprins scuipand de trei ori pe un protestatar incatusat UPDATE 11. 03 VIDEO Un barbat din Washington a adapostit 80 de protestatari, salvandu-i de interventia politieiUPDATE 09. 53 VIDEO Sute de medici si cadre medicale au participat la New York la protestul Black Lives MatterUPDATE 08. 51 Manifestantii au incercat sa rupa gardul ridicat in jurul unui parc de langa Casa Alba, politia a raspuns cu gaze lacrimogeneUPDATE 08. 02 CNN: Numarul soldatilor scosi pe strazile din SUA, acelasi cu al celor aflati in Irak,Afganistan si Siria .

Donald Trump, atacat de o personalitate din NBA dupa moartea lui George Floyd: Este un las si un idiot

In ultimele ore, LeBron James si Michael Jordan au luat atitudine dupa moartea lui George Floyd, iar acum a venit randul unui alt nume important din NBA sa vorbeasca. Gregg Popovich, antrenorul celor de la San Antonio Spurs, il critica pe Donald Trump pentru ca nu intervine si nu uneste oamenii dupa un asemenea eveniment regretabil: este un las si un idiot, a punctat tehnicianul.

Lewis Hamilton, moartea lui George Floyd si tacerea Formulei 1 dominata de albi

Pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton a denuntat tacerea celor mai mari staruri ale Formulei 1, dominata de albi, dupa moartea lui George Floyd in Statele Unite, care a declansat ample manifestatii care au degenerat in conflicte, relateaza AFP.

Imagini virale: Doua masini de politie intra in multime la New York, in timpul unei manifestatii in memoria lui George Floyd (VIDEO)

Imagini filmate in timpul unor proteste izbucnite la New York, organizate in memoria lui George Floyd, americanul de culoare care a murit dupa ce a fost imobilizat in mod brutal de catre politisti in.

VIDEO Ancheta la New York dupa ce doua masini de politie intra in multime la o manifestatie in memoria lui George Floyd

Imagini filmate la o manifestatie in memoria lui George Floyd la New York surprind o masina de politie care intra in multime, o scena care a avut loc in cartierul Brooklyn, la intersectia Flatbush Avenue cu St. Marks Street.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2666 seconds )