Libnet.ro
UNICEF

23:30

Financial Times se va muta intr-un nou sediu din Londra si va angaja mai multi jurnalisti

Adevărul Adevărul,
Financial Times se va muta intr-un nou sediu din Londra si va angaja mai multi jurnalisti

Ziarul de business Financial Times, care a fost achizitionat recent de cea mai mare companie de media din Japonia, Nikkei, pentru suma de 1,19 miliarde de euro, se va muta intr-un nou sediu din Londra si va angaja mai multi jurnalisti, scire The Guardian, citat de Mediafax. continuă pe Adevărul

DNA, laudata de Financial Times: Tigrul de hartie isi arata coltii

Intr-un amplu articol dedicat activitatii Directiei Nationale Anticoruptie din Romania, prestigiosul cotidian Financial Times scrie ca Romania, care in urma cu cativa ani era vazuta a fi una dintre cele mai corupte tari din UE, a devenit varful de lance al luptei impotriva coruptiei la nivel inalt si asta pe masura ce tigrul de hartie - DNA - a inceput sa-si arate coltii.

Ce ganduri are grupul britanic Pearson, dupa ce a renuntat la ziarul Financial Times

Grupul britanic Pearson a decis sa vanda si publicatia The Economist, la care detine 50% din actiuni. Anuntul a fost facut la doar doua zile dupa ce compania a cedat ziarul de business Financial Times.

Pearson confirma ca va vinde si celebra revista The Economist, dupa ce a dat Financial Times

Grupul Pearson, fostul proprietar al cotidianului Financial Times, a anuntat ca este in discutii cu potentiali cumparatori pentru a vinde participatia de 50% detinuta in grupul Economist, detinator al revistei The Economist, potrivit Reuters.

Nikkei promite sa respecte independenta editoriala a Financial Times

Directorii grupului japonez de media Nikkei Inc. au promis vineri sa pastreze independenta editoriala a cotidianului britanic Financial Times, dupa ce grupul japonez a preluat controlul la FT pentru 1,3 miliarde de dolari, transmit AFP si Reuters.

Vanzarea Financial Times: Nikkei promite ca va respecta independenta editoriala a publicatiei

Presedintele companiei Nikkei, Tsuneo Kita, a promis ca va respecta independenta editoriala a publicatiei Financial Times si ca va extinde brandul, dupa achizitia in valoare de 844 milioane de lire sterline 1,19 milioane euro) de la grupul britanic.

Grupul Pearson a vandut prestigioasa publicatie Financial Times unei companii media japoneze: cat a costat tranzactia

Grupul britanic Pearson a decis sa vanda, pentru suma de 1,3 miliarde de dolari, publicatia Financial Times FT) companiei media japoneze Nikkei, dupa ce a detinut acest ziar prestigios timp de aproape 60 de ani, scrie Reuters.

Financial Times lauda lupta anticoruptie din Romania. DNA, tigrul de hartie care isi arata coltii

Financial Times, cea mai cunoscuta publicatie de business din lume, lauda lupta anticoruptie din Romania si face un portret al DNA, trecand in revista transformarile pe care le-a cunoscut, dar si procese si condamnari sonore.

Moment istoric in presa mondiala. Ziarul Financial Times a fost vandut

Ziarul de business Financial Times a fost vandut de grupul britanic Pearson, care a detinut aceasta publicatie prestigioasa timp de aproape 60 de ani, celei mai mari companii de media din Japonia, Nikkei, pentru.

Financial Times, vandut pentru 1,29 miliarde dolari catre japonezii de la Nikkei

Ziarul economic Nikkei din Japonia a anuntat, ieri, ca va cumpara Grupul Financial Times, detinut de editura multinationala Pearson, pentru 1,29 miliarde de dolari, punand capat speculatiilor din aceasta saptamana, transmite Market Watch.

Grecia cere oficial un nou ajutor din partea FMI

ACTUALIZARE 11:35 Ministrul grec de finante, Euclid Tsakalotos, a solicitat oficial ajutorul Fondului Monetar International FMI), un pas inainte in negocierile pentru un nou plan de sustinere a Greciei, potrivit unei scrisori date publicitatii vineri, citata de AFP. Raspunzand unei cerinte formulate pe 13 iulie, in cursul unui summit extrem de tensionat, de celelalte state din zona euro, Euclid Tsakalotos a scris: Dorim sa va informam ca solicitam un nou credit din partea FMI.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )