Libnet.ro
UNICEF

14:45

Finantari de 250.000-1 milion dolari pentru startup-uri din Europa Centrala si de Est

Hotnews Hotnews,
 Finantari de 250.000-1 milion dolari pentru startup-uri din Europa Centrala si de Est

Startup-uri din 10 tari central si est-europene, inclusiv Romania, pot obtine finantari de capital de risc de 250. 000-1 milion de dolari, dintr-un fond de investitii sustinut de Uniunea Europeana. continuă pe Hotnews

SUA: Camera Reprezentantilor a aprobat un ajutor de 25 mld. dolari pentru Posta, in plina polemica privind votul prin corespondenta

Camera Reprezentantilor a Statelor Unite a votat sambata un proiect de lege care prevede un ajutor de 25 de miliarde de dolari pentru serviciul de posta american USPS) si oprirea unor controversate reforme operationale care, potrivit democratilor, ameninta votul prin corespondenta pentru alegerile prezidentiale din noiembrie, noteaza AFP, preluata de Agerpres.

Raed Arafat: Romania este departe de a avea cea mai mare mortalitate din Europa

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgnta, Raed Arafat, declara ca Romania este departe de a avea cea mai mare mortalitate din Europa cum s-a afirmat in unele medii recent.

O noua tara din Europa, restrictii pentru romani. Ce trebuie sa stim

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca, incepand cu 20 august tranzitul persoanelor care calatoresc din Romania, Bulgaria, Croatia sau Macedonia de Nord si care nu depaseste o durata de 12 ore este permis fara prezentarea unui test negativ de coronavirus. O noua tara din Europa, noi restrictii pentru cetatenii romani. Ce trebuie sa cunoastem Sunt .

Studiu Deloitte: Fondurile de capital privat din Europa Centrala ating cel mai scazut nivel de incredere de la criza financiara, insa manifesta mai mult optimism decat in 2008

Fondurile de capital privat din Europa Centrala au atins cel mai scazut nivel de incredere de la criza financiara globala, in contextul pandemiei de COVID-19, dar profesionistii in domeniu sunt mai optimisti decat in timpul crizei din 2008, conform celei mai recente editii a Deloitte CE Private Equity Confidence Survey. Indicele de incredere, care este in scadere inca de la finalul lui 2017, a ajuns acum la 62, al doilea cel mai scazut nivel dintre toate editiile studiului, dupa cel din octombrie 2008, care a fost de 48. Sapte din zece profesionisti din cadrul firmelor de private equity din Europa Centrala previzioneaza scaderea activitatii de profil si inrautatirea conditiilor economice, dat fiind ca economiile din regiune, care sunt in mare masura bazate pe consum, estimeaza ca vor inregistra contractii semnificative ale PIB-ului in 2020 pe fondul scaderii cererii, cauzate de cresterea somajului.

STUDIU DELOITTE: Fondurile de capital privat din Europa Centrala ating cel mai scazut nivel

Fondurile de capital privat din Europa Centrala au atins cel mai scazut nivel de incredere de la criza financiara globala, in contextul pandemiei de COVID-19, dar profesionistii in domeniu sunt mai optimisti decat in timpul crizei din 2008.

Si-au inchis granitele pentru turisti din cauza COVID-19. Destinatia de vacanta unde nu mai poti merge, de azi inainte

Inca o insula ramane inchisa pentru turistii straini, pentru tot restul anului, din cauza cresterii alarmante a numarului de cazuri de COVID-19. Mai multe detalii despre situatia critica din Indonezia, in acest articol. Insula denumita Dimineata lumii, inchisa pentru turisti Insula Bali din Indonezia si-a inshis portile pentru turistii straini pentru tot restul anului din .

Scotiabank Canada, amendata cu 127,5 milioane de dolari pentru manipularea pretului aurului

Bank of Nova Scotia Scotiabank) din Canada a acceptat sa plateasca o amenda de 127,5 milioane de dolari catre Departamentul de Justitie si Comisia pentru Tranzactii Futures cu Materii Prime CFTC) din SUA, in legatura cu o schema de manipulare a preturilor marfurilor, anunta resourceworld. com.

Kuweitul nu mai are bani sa plateasca salariile bugetare dupa octombrie. Moment de cotitura pentru statele din Golf, care isi vad prosperitatea pusa in pericol, in ciuda rezervelor uriase de petrol

Kuweit are lichiditati in valoare de 6,6 miliarde de dolari in Trezoreria sa si nu dispune de suficienti banipentru a plati salariile din sectorul public dupa luna octombrie 2020, a fost avertismentul lui.

Comisia Europeana propune acordarea a patru miliarde euro pentru Romania din cadrul Instrumentului SURE

Comisia Europeana a prezentat Consiliului propuneri de decizii privind acordarea unui sprijin financiar, in valoare de 81,4 miliarde euro, din cadrul Instrumentului SURE pentru 15 state membre, dintre care patru miliarde euro pentru Romania, informeaza un comunicat de presa al executivului comunitar.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )