Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firea contesta si ea rezultatul alegerilor locale

România Liberă România Liberă,
Firea contesta si ea rezultatul alegerilor locale

Gabriela Firea contesta si ea rezultatul alegerilor locale de duminica, sugerand ca rezultatul n-a . continuă pe România Liberă

Gabriela Firea contesta rezultatul alegerilor pentru Primaria Generala: Sunt indicii ca lucrurile nu au fost corecte

Gabriela Firea a anuntat, marti seara, ca va contesta rezultatul alegerilor pentru Primaria Capitalei, dupa ce a primit informatii ca au existat mai multe nereguli in timpul procesului de votare.

Gabriela Firea va contesta rezultatul alegerilor pentru Primaria Capitalei: Sunt indicii ca lucrurile nu au fost corecte in toate sectiile de votare

Gabriela Firea a anuntat ca va depune o contestatie cu privirela alegerile locale de duminica, care au consfintit infrangerea sa in cursa pentru Capitala, in favoarea lui Nicusor Dan, noul primar.

KLAUS IOHANNIS Rezultatul alegerilor locale - un vot de blam la adresa PSD

Rezultatul alegerilor locale contureaza o noua realitate politica, in care PNL si USR-PLUS devin fortele schimbarii in bine, iar PSD trece in opozitie cu unul dintre cele mai slabe rezultate, a declarat, ieri, presedintele Klaus Iohannis.

What is next sau cum sa citim rezultatul alegerilor locale prin ceata declaratiilor politicienilor?

Votul e adesea pasiune, rareori ratiune. Cel de ieri a fost un amestec destul de echilibrat de ratiune si pasiune. Schimbarea este combustibilul democratiei, dar, ca orice combustibil, arde. Ieri i-a ars atat pe cei care au umplut spatiul dintre romani cu venin, ca Firea, unul dintre cei mai abjecti exponenti ai noului PSD, pe Oprisan, dar si pe cativa mai vechi, care nu au avut intelepciunea sa se retraga la timp. Unii din cei vechi sunt oameni cu rezultate foarte bune Scripcaru) si bune Robu) in orasele gestionate, dar valul schimbarii, adesea pasional, nu iarta*.

Reprezentantii mai multor misiuni diplomatice in Romania participa la observarea alegerilor locale

Reprezentantii mai multor misiuni diplomatice in Romania participa la observarea alegerilor locale desfasurate duminica. Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a informat ca organizeaza un Program electoral.

Ce infractiuni au descoperit si ce amenzi au dat politistii in Capitala, duminica, pe parcursul desfasurarii alegerilor locale

Un numar de 23 de dosare penale au fost deschise in urma a zeci de sesizari pe care politistii le-au primit pe parcursul desfasurarii alegerilor locale de duminica, sesizari venite din toate sectoarele Capitalei, a declarat Bogdan Berechet, directorul general al Directiei Generale de Politie a Minicipiului Bucuresti DGPMB).

Marcel Vela a anuntat masuri speciale in ziua alegerilor locale Avertismentul lui Bogdan Despescu pentru cei care au solicitat vize in scop electoral (VIDEO)

Ministerul de Interne a anuntat, sambata, masuri speciale pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a alegerilor locale de duminica, 27 septembrie. Ministrul Marcel Vela a precizat ca, in ziua.

Stelian Ion, USR PLUS: PNL a dat gol cu mana. Noi primim felicitari, desi nu ne-am clasat pe locul I. Stim ca oamenii au votat din disperare cu Chitac VIDEO

Stelian Ion, candidatul USR PLUS la Primaria Constantei, a declarat ca nu va contesta rezultatul alegerilor locale de la 27 septembrie 2020, unde s-a clasat pe locul al doilea. Amiralul Vergil Chitac are in plus 4. 000 voturi la numaratoarea paralela facuta de partide si observatori independenti.

Rasturnare de situatie dupa rezultatul alegerilor. Traian Basescu: Nicusor Dan nu va intra in Primaria Capitalei

Traian Basescu a avut o reactie neasteptata dupa aflarea rezulatelor Exit-pollului. Candidatul PMP s-a plasat al treilea in batalia pentru functia de primar general, rezultat in asentiment cu previziunile acestuia. Avertisment la adresa lui Nicusor Dan inainte de desfasurarea alegerilor, Traian Basescu a afirmat in repetate randuri ca prin candidatura sa doreste sa castige doar .

Orban s-a imbatat cu apa rece. Care este, de fapt, adevarul despre castigarea alegerilor locale de catre PNL in defavoarea PSD

Romania a fost la urne in ziua de duminica, 27 septembrie. La Bucuresti a fost rumoarea. De departe, cea mai dura lupta s-a purtat pentru Primaria Capitalei. Dupa o competitie umar la umar, bucurestenii au ales Nicusor Dan. Ludovic Orban a venit cu ovatii, Dacian Ciolos l-a elogiat de asemenea pe castigator, iar Dan Barna .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )