Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firea, despre noul primar ales al Capitalei: Nicusor Dan e intr-o incompatibilitate crasa

Antena3 Antena3,
Firea, despre noul primar ales al Capitalei: Nicusor Dan e intr-o incompatibilitate crasa

Primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca Nicusor Dan este intr-o incompatibilitate crasa, facand referire la procesele pe care le are edilul ales cu Primaria Capitalei. continuă pe Antena3

GABRIELA FIREA, DESPRE MANDATUL LUI NICUSOR DAN: Sa aiba rabdare; sa ii dam justitiei ce este al justitiei

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat astazi ca primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, trebuie sa isi pastreze increderea in justitie si sa aiba rabdare pana cand Curtea de Apel va decide cu privire la contestatiile care au fost depuse impotriva sa.

NICUSOR DAN: Termoenergetica a fost un esec de la momentul infiintarii sale

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca Termoenergetica a fost un esec de la momentul infiintarii sale, datoriile sale fiind de o jumatate de miliard de lei catre Elcen si a precizat ca directorul acestei companii va fi schimbat din functie.

NICUSOR DAN: Unul din primele lucruri pe care o sa le fac este sa asiguram DSP-ului toti oamenii de care are nevoie

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat ca unul din primele lucruri pe care il va face dupa preluarea mandatului este sa asigure Directiei de Sanatate Publica oamenii de care are nevoie, inclusiv o cladire in care aceasta institutie sa isi poata desfasura corect activitatea.

Firea a pierdut, dar nu se da dusa. Cand preia Nicusor Dan mandatul de primar general. PSD a facut 52 de contestatii

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntar, joi, ca preluarea mandatului de primar va mai intarzia cel putin o saptamana, dupa ce au fost facute 52 de apeluri la validarea mandatului sau. Se cere nici mai mult nici mai putin decat reluarea alegerilor locale in Bucuresti, anunta Nicusor Dan, acuzand PSD ca a depus apelurile, care sunt copy-paste.

Nicusor Dan si-a depus demisia din Camera Deputatilor

Chiar daca nu si-a preluat inca mandatul de primar al Capitalei, Nicusor Dan si-a depus, luni, demisia din Camera Deputatilor, scrie g4media.

NICUSOR DAN: Validarea mandatului meu a fost contestata de 52 de cereri de apel

Primarul ales ale Capitalei, Nicusor Dan, anunta, azi, ca validarea mandatului sau a fost atatcata cu 52 de cereri de apel, majoritatea depuse de fosti si actuali consilieri PSD. Dan precizeaza ca municipiul Bucuresti are mari probleme de rezolvat, insa sustine ca urgenta PSD nu este rezolvarea acestora, ci intarzierea preluarii mandatului sau.

Nicusor Dan, despre fotografia Gabrielei Firea in biroul de primar cu mesajul Sunt inca aici: Insulta, din nou, inteligenta bucurestenilor

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, catalogheaza drept insulta la adresa inteligentei bucurestenilor fotografia pe care Gabriela Firea a facut-o in biroul de la Primaria Capitalei si a postat-o, joi seara, insotita de mesajul Sunt inca aici. ) Si imi place.

Nicusor Dan: 52 de contestatii, depuse contra validarii mandatului meu de primar. Va amintiti cum Firea sustinea ca nu se tine de scaun?

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca au fost depuse 52 de contestatii contra validarii sale ca edil, in principal de catre actuali si fosti consilieri PSD. Dupa ce a aratat ca nu stie sa piarda, Gabriela Firea nu reuseste nici sa paraseasca cu demnitate functia de primar, acuza acesta.

Nicusor Dan: in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni. Capitala va avea trei mari probleme

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a acuzat joi ca in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni, prin intarzierea preluarii mandatului sau, din cauza a zeci de contestatii depuse de PSD. Nicusor Dan, conferinta de presa in fata Primariei Capitalei: Preluarea mandatului meu mai intarzie cel putin o saptamana din cauza atitudinii iresponsabile a PSD. Daca cineva are probleme cu apa calda sa-l intrebe pe primarul in functie, Gabriela Firea.

Ce scrie in contestatiile impotriva lui Nicusor Dan. Sustine ca ar putea deveni primar abia dupa 35 de zile de la castigarea alegerilor locale

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, mai are de asteptat inca o saptamana pana la investirea oficiala in functie. Mandatul castigat la alegerile locale din 27 septembrie 2020 i-a fost contestat de 52 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )