Libnet.ro
UNICEF

22:45

NICUSOR DAN: Termoenergetica a fost un esec de la momentul infiintarii sale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Termoenergetica a fost un esec de la momentul infiintarii sale

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca Termoenergetica a fost un esec de la momentul infiintarii sale, datoriile sale fiind de o jumatate de miliard de lei catre Elcen si a precizat ca directorul acestei companii va fi schimbat din functie. continuă pe Ziarul Bursa

GABRIELA FIREA, DESPRE MANDATUL LUI NICUSOR DAN: Sa aiba rabdare; sa ii dam justitiei ce este al justitiei

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat astazi ca primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, trebuie sa isi pastreze increderea in justitie si sa aiba rabdare pana cand Curtea de Apel va decide cu privire la contestatiile care au fost depuse impotriva sa.

NICUSOR DAN: Preluarea mandatului de primar general, intarziata cu cel putin o saptamana

Primarul general ales, Nicusor Dan, a declarat astazi ca preluarea mandatului sau va mai fi intarziata cel putin o saptamana, din cauza a 52 de cereri de apel depuse de catre consilieri PSD si apropiati ai acestora.

Nicusor Dan si-a dat demisia saptamana aceasta. Ce se intampla cu alesul bucurestenilor

Nicusor Dan este validat de Tribunalul Bucuresti pentru functia de primar general al Capitalei. Cum era si firesc acesta a trebuit sa demisioneze din functia detinuta pana la momentul valdiarii sale ca Primar. Nicusor Dan si-a dat demisia saptamana aceasta Nicusor Dan pana la momentul validarii a detinut functia de deputat in cadrul Camerei Deputatilor.

in mod bizar, Nicusor Dan nu este inca primar al Bucurestiului. Cum si de ce se intampla acest lucru

In mod bizar, Nicusor Dan nu este inca primar al Bucurestiului desi a fost validat in functie. Nicusor Dan a anuntat miercuri ca validarea mandatului sau a fost atacata cu 52 de cereri de apel, majoritatea depuse de fosti si actuali consilieri PSD. Astfel, Nicusor Dan precizeaza ca municipiul Bucuresti are mari probleme de rezolvat, .

NICUSOR DAN: Validarea mandatului meu a fost contestata de 52 de cereri de apel

Primarul ales ale Capitalei, Nicusor Dan, anunta, azi, ca validarea mandatului sau a fost atatcata cu 52 de cereri de apel, majoritatea depuse de fosti si actuali consilieri PSD. Dan precizeaza ca municipiul Bucuresti are mari probleme de rezolvat, insa sustine ca urgenta PSD nu este rezolvarea acestora, ci intarzierea preluarii mandatului sau.

Nicusor Dan, despre pelerinajul din Capitala: Ar fi fost mai bine sa nu fie organizat. in ziua de Sfantul Dumitru nu o sa fiu primar in functie, deci responsabilitatea revine actualului primar (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei, a declarat joi, in cadrul emisiunii Talk B1, ca din punctul sau de vedere, pelerinajul din Bucuresti de Sfantul Dumitru nu ar fi trebuit sa aiba loc in actualul.

Firea a pierdut, dar nu se da dusa. Cand preia Nicusor Dan mandatul de primar general. PSD a facut 52 de contestatii

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntar, joi, ca preluarea mandatului de primar va mai intarzia cel putin o saptamana, dupa ce au fost facute 52 de apeluri la validarea mandatului sau. Se cere nici mai mult nici mai putin decat reluarea alegerilor locale in Bucuresti, anunta Nicusor Dan, acuzand PSD ca a depus apelurile, care sunt copy-paste.

Nicusor Dan: Validarea mandatului meu, contestata prin 52 de cereri de apel, formulate in majoritate de fosti si actuali consilieri PSD. Bucurestiul are mari probleme, insa nu rezolvarea lor e urgenta PSD

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, a precizat ca validarea mandatului sau de catre Tribunal a fost contestata prin 52 de cereri de apel, ce au fost formulate in majoritate de fosti si actuali.

52 de contestatii impotriva lui Nicusor Dan. Urgenta PSD nu este rezolvarea problemelor orasului, ci intarzierea preluarii mandatului meu

Primarul ales ale Capitalei, Nicusor Dan, anunta, miercuri, ca validarea mandatului sau a fost atatcata cu 52 de cereri de apel, majoritatea depuse de fosti si actuali consilieri PSD. Dan precizeaza ca municipiul Bucuresti are mari probleme de rezolvat, insa sustine ca urgenta PSD nu este rezolvarea acestora, ci intarzierea preluarii mandatului sau.

Ce scrie in contestatiile impotriva lui Nicusor Dan. Sustine ca ar putea deveni primar abia dupa 35 de zile de la castigarea alegerilor locale

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, mai are de asteptat inca o saptamana pana la investirea oficiala in functie. Mandatul castigat la alegerile locale din 27 septembrie 2020 i-a fost contestat de 52 de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )