Libnet.ro
UNICEF

22:16

O fisa medicala despre care se sustine ca ar fi a lui Michael Schumacher, scoasa la vanzare

România Liberă România Liberă,
O fisa medicala despre care se sustine ca ar fi a lui Michael Schumacher, scoasa la vanzare

O fisa medicala despre care se spune ca ar fi a lui Michael Schumacher a fost scoasa la vanzare, a avertizat unul dintre managerii legendarului pilot de Formula 1, . continuă pe România Liberă

Michael Schumacher va beneficia de un tratament revolutionar la Lausanne, pentru stimularea musculara

Septuplul campion mondial la Formula 1 Michael Schumacher a iesit din coma, dar urmeaza o lunga perioada de recuperare, timp in care va fi supus unei terapii complexe, numita Erigo. Mai exact, fostul pilot va fi.

Neurolog: Michael Schumacher va ramane invalid pe viata

Neurologul Erich Riederer a declarat ca fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher nu va mai putea merge niciodata, relateaza The Mirror. Expertul elvetian a afirmat ca va putea fi numit un succes daca.

VIDEO Ponta, dupa reuniunea de la Paris: S-a luat in discutie posibilitatea unei aliante PPE-PES care sustine CE/ Social-democratii europeni vor solicita presedintia Consiliului European

Sefii de guvern social-democrati din UE, prezenti sambata la reuniunea de la Paris, au luat in discutie si posibilitatea crearii unei aliante intre popular-europeni si social-democrati, o alianta care sustine Comisia Europeana CE), a declarat premierul Victor Ponta, prezent la eveniment, citat de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )