Libnet.ro
UNICEF

17:30

Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, in coma indusa la o clinica din Turcia dupa ce a facut un preinfarct

Adevărul Adevărul,
Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, in coma indusa la o clinica din Turcia dupa ce a facut un preinfarct

Autointitulatul rege al romilor, Florin Cioaba, este in coma indusa, la o clinica din Turcia, dupa ce in cursul zilei de luni, 12 august, a suferit un preinfarct. continuă pe Adevărul

Florin Cioaba este in COMA. A suferit un infarct.

Florin Cioaba, autoproclamat Rege al rromilor a suferit, marti, un infarct si se afla in coma profunda, indusa de medici. Cioaba se afla in vacanta in Antalya, Turcia, cand a suferit infarctul din cauza caldurii si acum este internat la un spital din regiune, iar medicii fac investigatii pentru a vedea daca este nevoie de interventie chirurgicala. Mostenitorul lui Florin Cioaba, Dorin Cioaba, a declarat, in legatura telefonica la Realitatea TV, ca tatal sau a suferit un preinfarct in urma cu .

Florin Cioaba este in COMA. A suferit un preinfarct.

Florin Cioaba, autoproclamat Rege al rromilor a suferit, marti, un preinfarct si se afla in coma profunda. Cioaba se afla in vacanta in Antalya, Turcia. Regele rromilor este internat la Sibiu. Stire in curs de actualizare.

Florin Cioaba, regele romilor, in coma dupa ce a suferit un preinfarct

Autointitulatul rege al romilor, Florin Cioaba, a suferit marti un preinfarct si se afla in coma profunda. Acesta era in concediu in Turcia. in prezent este internat la Sibiu. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )