Libnet.ro
UNICEF

10:15

Florin Citu anunta concedieri: Sunt companii cu pierderi

Antena3 Antena3,
Florin Citu anunta concedieri: Sunt companii cu pierderi

Florin Citu a declarat, miercuri, dupa sedinta de guvern, ca in companiile de stat urmeaza o reforma care ar putea duce si la concedieri si asta pentru ca unele au pierderi. Premierul a precizat ca sporurile si indemnizatia de hrana nu vor fi taiate prin OUG, ci se va merge in Parlament. continuă pe Antena3

Florin Citu anunta ca dozele PfizerBioNTech programate astazi nu au putut ajunge deocamdata

Premierul Florin Citu a anuntat, luni, ca dozele de vaccin PfizerBioNTech care trebuiau sa ajunga astazi in Romania nu au putut ajunge deocamdata, din cauza conditiilor meteorologice din Germania.

Florin Citu sustine ca nu a primit nici acum planurile de restructurare ale companiilor de stat care inregistreaza pierderi. Cine va mai beneficia de subventii (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca nu a primit pana acum planurile de restructurare de la sefii companiilor de stat care inregistreaza pierderi. Seful Guvernului a punctat ca ori acestia vor veni cu pl.

Florin Citu, despre buget: Estimam un deficit de 7,16%. Cei de la Comisia Europeana nu sunt foarte fericiti. Vom reveni sub 3% abia in 2024

Premierul Florin Citu a declarat miercuri ca bugetul pentru 2021 va fi pus in dezbatere publica miercuri seara sau joi dimineata. El a declarat ca in acest an vom inregistra un deficit de 7,16%, cu care Comisia Europeana nu este foarte fericita, motiv pentru care Guvernul vine cu un program pe patru ani pentru a reveni la un deficit sub 3%.

Florin Citu: Marirea pensiilor cu 8% era in programul electoral, nu in cel de guvernare

Premierul Florin Citu a declarat in conferinta de presa organizata miercuri, pe tema bugetului, ca promisiunea de majorare a pensiilor cu 8% facea parte din programul electoral, nu din programul de guvernare, argumentand ca pensiile sunt oricum mai mari decat anul trecut.

Premierul Florin Citu va face o vizita de lucru la Bruxelles pe 11 si 12 februarie: Cu ce lideri europeni se va intalni seful Guvernului

Premierul Florin Citu va face o vizita de lucru la Bruxelles in perioada 11-12 februarie, in cadrul careia are programate intrevederi cu mai multi oficiali europeni, anunta, luni, Guvern, printr-un comunicat de.

FLORIN CITU: Voucherele de vacanta care ar fi trebuit sa fie emise anul acesta vor fi emise in 2022

Voucherele de vacanta care ar fi trebuit sa fie emise anul acesta vor fi emise in 2022, a declarat, miercuri, prim-ministrul Florin Citu, care a anuntat ca in Guvern a fost discutata in prima lectura o ordonanta de urgenta privind o serie de masuri structurale, transmite Agerpres.

Florin Citu: Parlamentarii vor avea si anul acesta salariileinghetate. Daca mai sunt si alte privilegii pe care le au, sunt niste discutii politice (VIDEO)

Premierul Florin Citu a prezentat, miercuri, dupa sedinta de Guvern cateva dintre prevederile unei ordonante de urgenta, referitoare la o reducere a cheltuielilor structurale. Florin Citu:.

Guvernul Citu anunta taieri pe toate planurile. Milioane de romani vor fi afectati

Este scandal urias dupa ce Guvernul pregateste o serie de masuri de austeritate care afecteaza milioane de romani. Premierul Florin Citu vrea sa faca rost de bani si taie voucherele de vacanta, dar si gratuitatile pentru studenti. in plus, plafoneaza sau elimina unele sporuri incasate in prezent de bugetari. Guvernantii incearca sa se incadreze intr-un deficit oricum destul de mare, mai exact de 7% din produsul intern brut.

FLORIN CITU: Suntem foarte atenti sa vedem cum evolueaza situatia; depinde de noi toti sa avem un an scolar fara probleme

Premierul Florin Citu a declarat, luni, in contextul reluarii cursurilor in format fizic, ca autoritatile monitorizeaza situati si ca depinde de noi toti sa avem un an scolar fara probleme, potrivit News.

Florin Citu: Inginerul de la Administratia de Apa Prut-Barlad nu a fost dat afara; postul a fost desfiintat anul trecut

Premierul Florin Citu a declarat ca, din datele la rece, inginerul de la Administratia Bazinala de Apa Prut-Barlad care a semnalat angajarea unei tinere fara experienta la institutia respectiva nu a fost dat afara, ci postul sau a fost desfiintat anul trecut, prin reorganizare, iar acesta a refuzat un alt post care i s-a propus.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )