Libnet.ro
UNICEF

18:15

Florin Citu neaga ca ar exista tensiuni intre el, Vlad Voiculescu si Valeriu Gheorghita: E doar dorinta ca lucrurile sa mearga perfect, pentru a avea o campanie de vaccinare de succes (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu neaga ca ar exista tensiuni intre el, Vlad Voiculescu si Valeriu Gheorghita: E doar dorinta ca lucrurile sa mearga perfect, pentru a avea o campanie de vaccinare de succes (VIDEO)

Premierul Florin Citu a negat categoric ca ar exista tensiuni intre el, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, medicul militar Valeriu Gheorghita. Citu. continuă pe B1

GHEORGHITA: Nu exista tensiuni intre mine si ministrul Vlad Voiculescu, asa cum s-a vehiculat in presa

Presedintele Comitetului National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghita, a sustinut marti ca nu exista tensiuni intre el si ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, asa cum s-a vehiculat in presa, scrie g4media.

Premierul Citu il pune la punct de Vlad Voiculescu: Nu are nicio atributie domnul ministru al Sanatatii...

Premierul Florin Citu il indeamna pe ministrul Sanatatii sa se limiteze la fisa postului.

Vlad Voiculescu: Nici gand sa existe vreo tensiune intre mine si premier sau intre mine si Valeriu Gheorghita (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, sustine ca nu exista tensiuni intre el si premierul Florin Citu si coordonatorul campaniei nationale de vaccinate anti-COVID-19, Valeriu Gheorghita. Evident ca.

Exista sau nu tensiuni intre coordonatorul campaniei de vaccinare si ministrul Sanatatii. Ce spune Valeriu Gheorghita despre relatia cu Vlad Voiculescu (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a negat informatiile potrivit carora ar exista tensiuni intre el si Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, si sustine ca.

Florin Citu, despre tensiunile din Guvern: Nu are nicio atributie Vlad Voiculescu in ceea ce priveste decizia daca pleaca sau nu Valeriu Gheorghita

Prim-ministrul Florin Citu a recunoscut faptul ca in interiorul Guvernului au fost discutii in contradictoriu intre Vlad Voiculescu si Valeriu Gheorghita, dar ca decizia privind plecarea celui din urma tine de seful Guvernului, in subordinea caruia se afla coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID 19.

Nu sunt tensiuni intre Voiculescu si Gheorghita, doar discutii, sustine ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, respinge ideea ca ar exista tensiuni intre el si medicul Valer.

Vlad Voiculescu, despre tensiunile cu Gheorghita si Citu: Exista discutii

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune ca nu exista absolut nicio tensiune intre el, premierul Florin Citu si medicul Valeriu Gheorghita: Exista discutii si exista un grup de oameni care au incredere unii in altii.

Citu: Vlad Voiculescu nu are nicio atributie daca pleaca sau nu Valeriu Gheorghita Ce spune coordonatorul campaniei de vaccinare despre relatia sa cu ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, nu are nici o atributie privind inlocuirea lui Valeriu Gheorghita de la coordonarea Comitetului national de vaccinare impotriva COVID-19, spune Florin Citu, precizand ca acest comitet este in subordinea premierului. El a facut aceste declaratii la Europa FM, in contextul in care in spatiul public au aparut informatii potrivit carora ministrul Sanatatii ar intentiona inlocuirea coordonatorului campaniei de vaccinare in Romania.

VLAD VOICULESCU: Daca platforma nu o sa poata sa permita o programare, luam in considerare o lista de asteptare

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat luni ca, in cazul in care platforma pentru vaccinarea anti-COVID-19 nu va permite programarea pentru o anumita data, una dintre alternative ar fi sa se ia in considerare o lista de asteptare in care doritorii sa se inscrie, urmand ca acestia sa poata fi contactati de autoritati prin call-center, informeaza Agerpres.

Vlad Voiculescu sustine ca a pornit demersurile privind transparentizarea datelor privind evolutia pandemiei si a vaccinarii

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a afirmat astazi ca a pornit deja demersurile pentru transparentizarea datelor despre evolutia pandemiei de COVID-19 si a campaniei de vaccinare, ceruta de mai multe organizatii din societatea civila intr-o scrisoare deschisa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )