Libnet.ro
UNICEF

18:31

Florin Citu: PSD nu stie sa citeasca, doar sa minta! Comisia Europeana confirma tintele de deficit

Adevărul Adevărul,
Florin Citu: PSD nu stie sa citeasca, doar sa minta! Comisia Europeana confirma tintele de deficit

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, sustine ca PSD nu stie sa citeasca, doar sa minta, in legatura cu declansarea procedurii de deficit excesiv pentru Romania. Potrivit lui Citu, daca Procedura nu era aprobata de Comisia Europeana, tara noastra ar fi trebuit sa reduca sub 3% deficitul inca din anul 2021. Asa, Comisia a acceptat tintele de deficit pentru urmatorii ani. continuă pe Adevărul

Florin Citu, atac la PSD: Nu stie sa citeasca, doar sa minta!

Florin Citu, premierul desemnat, a lansat un nou atac la adresa social-democratilor, spunand ca acestia stiu doar sa minta.

Florin Citu raspunde PSD: C.E. confirma tintele de deficit. Pesedistii nu stiu sa citeasca, doar sa minta!

Florin Citu, ministru interimat al Finantelor si premier desemnat,sustine ca PSD nu stie sa citeasca, doar sa minta, in legatura cu declansarea procedurii de deficit excesiv pentru.

VIDEO Florin Citu: incepe procedura de deficit excesiv Comisia Europeana a acceptat in totalitate un plan de reducere a deficitului

Florin Citu, ministrul interimar al Finantelor, spune ca astazi, Comisia Europeana a publicat trei documente si a anuntat ca incepe procedura de deficit excesiv pentru Romania. Citu mai spune ca a negociat cu Comisia Europeana, in ultimele trei luni, un plan care a fost acceptat. Comisia anunta ca a propus Consiliului sa initieze o procedura de deficit excesiv pentru Romania si a adoptat o recomandare adresata Consiliului de stabilire a cerintelor de ajustare. Recomandarea propusa prevede ca Romania sa urmeze o traiectorie de ajustare durabila si credibila pentru a pune capat deficitului excesiv pana in 2022, cel tarziu.

Florin Citu, contrazis de Comisia Europeana

Ministrul de Finante, Florin Citu e contrazis chiar de Comisia Europeana. Citu a anuntat ca Romania .

Marius Budai (PSD) il someaza pe Florin Citu: Lasa minciuna si apuca-te de treaba

Fostul ministru al Muncii, Marius Budai,acuza Guvernul PNL de minciuna cu privire la declansarea procedurii de deficit excesiv. Budai il someaza public ae Florin Citu, ministru interimat al.

Marcel Ciolacu pune tunurile pe Florin Citu: Daca esti incompetent, du-te acasa!

Marcel Ciolacu l-a criticat in termeni duri pe Florin Citu. Presedintele PSD spune despre Citu ca este inconstient, incompetent si il acuza ca a gresit si a dat inapoi doua miliarde de euro evazionistilor.

Cum il umileste Victor Ponta pe Florin Citu. Anuntul oficial facut de PRO Romania

Vicepresedintele Pro Romania, Adrian Dobre, a declarat ca partidul sau nu va sustine Guvernul Citu sub nicio forma. Adrian Dobre a declarat pentru Radio France International ca parlamentarii Pro Romania nu vor vota Guvernul Citu. Sigur, nu vom sustine si nu vom vota acest Guvern. Nu stiu daca acest Guvern isi doreste sa foe votat, .

Ludovic Orban: Florin Citu este un om care da un semnal clar de stabilitate pentru investitori

Premierul interimar Ludovic Orban a sustinut joi seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca Florin Citu, desemnat de seful statului sa formeze un nou guvern, transmite investitorilor un semnal de.

Cosette Chichirau, mesaj pentru Florin Citu: Sa ne lamureasca! Exista planul de reducere a deficitului? Si de data asta ar fi bine sa prezinte si dovezi

Cosette Chichirau, lider al USR Iasi, ii cere lui Florin Citu, ministru interimar al Finantelor si, totodata, premier desemnat, sa aduca lamuriri dupa ce a sustinut ca Romania are un plan de reducere.

BNR: Florin Citu adanceste groapa datoriilor

Florin Citu a imprumutat, joi, 763,2 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni d.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )