Libnet.ro
UNICEF

17:45

Florin Citu, contrazis de Comisia Europeana

România Liberă România Liberă,
Florin Citu, contrazis de Comisia Europeana

Ministrul de Finante, Florin Citu e contrazis chiar de Comisia Europeana. Citu a anuntat ca Romania . continuă pe România Liberă

VIDEO Florin Citu: incepe procedura de deficit excesiv Comisia Europeana a acceptat in totalitate un plan de reducere a deficitului

Florin Citu, ministrul interimar al Finantelor, spune ca astazi, Comisia Europeana a publicat trei documente si a anuntat ca incepe procedura de deficit excesiv pentru Romania. Citu mai spune ca a negociat cu Comisia Europeana, in ultimele trei luni, un plan care a fost acceptat. Comisia anunta ca a propus Consiliului sa initieze o procedura de deficit excesiv pentru Romania si a adoptat o recomandare adresata Consiliului de stabilire a cerintelor de ajustare. Recomandarea propusa prevede ca Romania sa urmeze o traiectorie de ajustare durabila si credibila pentru a pune capat deficitului excesiv pana in 2022, cel tarziu.

Florin Citu: PSD nu stie sa citeasca, doar sa minta! Comisia Europeana confirma tintele de deficit

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, sustine ca PSD nu stie sa citeasca, doar sa minta, in legatura cu declansarea procedurii de deficit excesiv pentru Romania. Potrivit lui Citu, daca Procedura nu era aprobata de Comisia Europeana, tara noastra ar fi trebuit sa reduca sub 3% deficitul inca din anul 2021. Asa, Comisia a acceptat tintele de deficit pentru urmatorii ani.

Este oficial! Comisia Europeana, decizie transanta in privinta Romaniei. Citu confirma tot

Premierul desemnat Florin Citu si ministrul interimar al Finanselor Publice, a anuntat, printr-un mesaj video postat pe fcebook ca incepe procedura de deficit excesiv pentru Romania, procedura care a fost declansata de Comisia Europeana. Ce i-a zis Comisia Europeana lui Citu Citu a precizat ca negcierile au fost purtate inca din perioada in care era .

Comisia Europeana neaga ca ar fi primit, pana acum, de la autoritatile romane un plan pentru reducerea deficitului

Comisia Europeana spune ca nu a primit, inca, un plan pentru redresarea deficitului bugetar de la autoritatile romane, avand in vedere procedura de deficit excesiv, desi ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu, a anuntat opusul, pe Facebook, intr-o inregistrare video. UPDATE: intre timp, CE a facut o mica completare raspunsului .

Comisia Europeana incepe procedura de deficit excesiv pentru Romania

Comisia Europeana CE) incepe procedura de deficit excesiv pentru Romania, dar are incredere in planul de reducere a deficitul bugetar, anuntat de Guvern, a informat, miercuri, ministrul Finantelor, Florin Citu, printr-o postare pe Facebook.

Comisia Europeana incepe procedura de deficit excesiv pentru Romania. Citu: Avem un plan de reducere sustenabil, acceptat in totalitate de Bruxelles (VIDEO)

Comisia Europeana a inceput procedura de deficit bugetar excesiv in cazul Romaniei, anunta Florin Citu, ministru interimar al Finantelor si premier desemnat, precizand totodata ca Guvernul interimar Orban .

Florin Citu: incepe procedura de deficit excesiv pentru Romania

Comisia Europeana a facut anuntul de incepere a procedurii de deficit excesiv pentru Romania, a decl.

Florin Citu: Prea devreme sa spunem ce impact economic are Covid-19, dar am pregatit economia tarii pentru orice situatie. Populismul, cel mai mare pericol pentru stabilitatea economica

Florin Citu, ministrul interimar al Finantelor Publice, sustine ca si-a dedicat mandatul pregatirii resurselor si instrumentelor de natura fiscala, astfel incat economia Romaniei sa depaseasca orice.

Marcel Ciolacu pune tunurile pe Florin Citu: Daca esti incompetent, du-te acasa!

Marcel Ciolacu l-a criticat in termeni duri pe Florin Citu. Presedintele PSD spune despre Citu ca este inconstient, incompetent si il acuza ca a gresit si a dat inapoi doua miliarde de euro evazionistilor.

Cum il umileste Victor Ponta pe Florin Citu. Anuntul oficial facut de PRO Romania

Vicepresedintele Pro Romania, Adrian Dobre, a declarat ca partidul sau nu va sustine Guvernul Citu sub nicio forma. Adrian Dobre a declarat pentru Radio France International ca parlamentarii Pro Romania nu vor vota Guvernul Citu. Sigur, nu vom sustine si nu vom vota acest Guvern. Nu stiu daca acest Guvern isi doreste sa foe votat, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )