Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ludovic Orban: Florin Citu este un om care da un semnal clar de stabilitate pentru investitori

B1 B1,
Ludovic Orban: Florin Citu este un om care da un semnal clar de stabilitate pentru investitori

Premierul interimar Ludovic Orban a sustinut joi seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca Florin Citu, desemnat de seful statului sa formeze un nou guvern, transmite investitorilor un semnal de. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre cazul Pintea: Un om care a fost ministrul Sanatatii si care s-a intors director la spital si care are astfel de obiceiuri, imi pare rau, dar nu poate fi aparat sub nicio forma

Premierul in exercitiu, Ludovic Orban, spune ca nu a urmarit cazul Pintea deoarece nu are timp sa se uite la televizor si a adaugat ca PSD da lectii de sanatate cu ministri care de-a lungul timpului au incalcat legea.

Audierile ministrilor propusi incep marti. Ludovic Orban: PNL va discuta cu toate partidele, pentru formarea unei majoritati in Parlament. Mai putin cu PSD, evident (VIDEO)

PNL va discuta cu formatiunile politice si cu grupurile parlamentare, pentru a incerca sa formeze o majoritate in Parlamentul Romaniei, a precizat premierul interimar Ludovic Orban, in conditiile in care.

Orban, intrebat daca Florin Citu i-a propus functia de vicepremier: Presedintele PNL nu poate fi decat prim-ministru

Presedintele PNL si premierul in exercitiu, Ludovic Orban, a declarat ca nu i s-a propus functia de vicepremier in Cabinetul Citu, deoarece el este presedintele PNL, iar presedintele PNL nu poate fi altceva decat premier. Orban a explicat ca presedintele Klaus Iohannis mai poate face o nominalizare de premier, inaintea declansarii alegerilor anticipate.

Ludovic Orban isi doreste un calendar cat mai rapid pentru investirea Guvernului Citu

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a afirmat, luni intr-o conferinta de presa, ca isi doreste un calendar cat mai rapid pentru investirea Guvernului Citu, in cadrul caruia audierile sa aiba loc marti si miercuri, iar votul sa fie joi sau luni.

Florin Citu: Romania este mai pregatita caniciodata sa faca fataprovocarilor de natura economica

Florin Citu a anuntat ca a construit un buget pentru anul 2020 care sa faca fata provocarilor pentru cresterea economica, venite atat din exteriorul tarii, cat si din interior, in contextul impactului pe care il are coronavirusul asupra economiei.

Marcel Ciolacu pune tunurile pe Florin Citu: Daca esti incompetent, du-te acasa!

Marcel Ciolacu l-a criticat in termeni duri pe Florin Citu. Presedintele PSD spune despre Citu ca este inconstient, incompetent si il acuza ca a gresit si a dat inapoi doua miliarde de euro evazionistilor.

VIDEO Florin Citu: incepe procedura de deficit excesiv Comisia Europeana a acceptat in totalitate un plan de reducere a deficitului

Florin Citu, ministrul interimar al Finantelor, spune ca astazi, Comisia Europeana a publicat trei documente si a anuntat ca incepe procedura de deficit excesiv pentru Romania. Citu mai spune ca a negociat cu Comisia Europeana, in ultimele trei luni, un plan care a fost acceptat. Comisia anunta ca a propus Consiliului sa initieze o procedura de deficit excesiv pentru Romania si a adoptat o recomandare adresata Consiliului de stabilire a cerintelor de ajustare. Recomandarea propusa prevede ca Romania sa urmeze o traiectorie de ajustare durabila si credibila pentru a pune capat deficitului excesiv pana in 2022, cel tarziu.

Ludovic Orban, aventura ca in filme. Cum a sarit de la balconul iubitei sale

Despre viata personala a politicienilor romani s-a tot scris, dar nu totdeauna aacestia au dorit sa se afle detalii intime, personale si au evitat sa vorbeasca, lucru care nu l-a definit pe fostul premier Ludovic Orban, acesta povestind despre perioada in care era un tanar indragostit. Ludovic Orban, aventura ca in filme Undeva, prin 2010, .

Florin Citu: PSD nu stie sa citeasca, doar sa minta! Comisia Europeana confirma tintele de deficit

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, sustine ca PSD nu stie sa citeasca, doar sa minta, in legatura cu declansarea procedurii de deficit excesiv pentru Romania. Potrivit lui Citu, daca Procedura nu era aprobata de Comisia Europeana, tara noastra ar fi trebuit sa reduca sub 3% deficitul inca din anul 2021. Asa, Comisia a acceptat tintele de deficit pentru urmatorii ani.

Florin Citu, contrazis de Comisia Europeana

Ministrul de Finante, Florin Citu e contrazis chiar de Comisia Europeana. Citu a anuntat ca Romania .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )