Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Dumitrescu, frizer in bucatarie, din razbunare. Motivul pentru care s-a suparat pe concurenti

B1 B1,
Florin Dumitrescu, frizer in bucatarie, din razbunare. Motivul pentru care s-a suparat pe concurenti

Florin Dumitrescu s-a transformat din bucatar, in frizer, luni seara, chiar in timpul emisiunii. Renumitul chef l-a tuns pe concurentul Kanichiarin bucataria Chefi la Cutite. Dupa ce Gina. continuă pe B1

Motivul pentru care PNL si USR-PLUS au pierdut alegerile parlamentare. Cine nu a mai votat in Romania

Partidul National Liberal si Uniunea Salvati Romania alaturi de PLUS au pierdut alegerile parlamentare. Care este motivul pentru care romanii nu le-au ales formatiunile? Cine nu a mai votat in Romania si cum a stat prezenta la vot in randul tinerilor, dar si pe sexe? De ce PNL si USR-PLUS au pierdut alegerile parlamentare din .

Avertisment din afara tarii pentru Iohannis: PSD este indreptatit sa aiba prima sansa de a forma viitorul guvern

Partidul Socialistilor Europeni il felicita pe Marcel Ciolacu pentru victoria clara din alegerile parlamentare si afirma ca PSD ar trebui sa aiba prima sansa pentru a propune viitorul premier si pentru a prezenta un program de guvernare.

George Simion, copresedinte AUR: Nu vom face parte din nicio Coalitie, pentru noi sunt la fel partidele lui Iohannis cu cele ale lui Ciolacu C. Tarziu: Vom declansa o revolutie conservatoare

George Simion, copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor, a declarat la aflarea rezultatelor exit-poll care dau AUR cu peste 5%, ca este o victorie a neamului romanesc si ca aartidul condus de el nu va intra in niciuna din variante in vreo Coalitie de guvernare, deoarece pentru noi sunt la fel partidele lui Marcel Ciolacu cu partidele lui Iohannis.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )