Libnet.ro
UNICEF

06:16

Florin Mergea si Dominic Inglot s-au calificat in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Dubai

B1 B1,
Florin Mergea si Dominic Inglot s-au calificat in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Dubai

Perechea formata din romanul Florin Mergea si britanicul Dominic Inglot s-a calificat, joi, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Dubai ATP), informeaza Agerpres. Mergea si Inglot. continuă pe B1

Mergea si Inglot i-au invins, din nou, pe fratii Bryan in sferturile de finala din Dubai

Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot Romania/Marea Britanie) a invins, joi, in sferturile de finala la dublu ale turneului de la Dubai, scor 7-6 6), 2-6, 10-8, echipa formata din fratii Bob si Mike Bryan, la o luna dupa ce s-a impus in fata liderilor mondali ai probei de dublu la Australian Open, transmite Mediafax.

Mergea si Inglot joaca, joi, cu fratii Bryan. Ultima data i-au invins pe liderii ATP

Cuplul Florin Mergea/Dominic Inglot Romania/Marea Britanie) joaca, joi, impotriva fratilor Bob si Mike Bryan, lideri ATP in clasamentul de dublu. Meciul din sferturi, de la Dubai, este o reeditare a partidei de la Australian Open.

Florin Mergea, cosmarul fratilor Bryan! Al doilea succes al romanului in fata celui mai bun dublu din tenis

Florin Mergea si englezul Dominic Inglot s-au calificat in semifinale la Dubai, dupa o noua victorie de rasunet in fata gemenilor Bryan.

ATP Dubai: Mergea si Inglot i-au invins pe fratii Bryan si s-au calificat in semifinale

Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot Romania/Marea Britanie) a invins, joi, in sferturile de finala la dublu ale turneului de la Dubai, scor 7-6 6), 2-6, 10-8, echipa formata din fratii Bob si Mike Bryan, la o luna dupa ce s-a impus in fata liderilor mondali ai probei de dublu la Australian Open.

Mergea si Inglot, in sferturile turneului ATP 500 de la Dubai

Florin Mergea si britanicul Dominic Inglot s-au calificat in sferturile turneului ATP 500 de la Dubai, la dublu, dupa ce au trecut de perechea spaniola Feliciano Lopez/Fernando Verdasco, cu scorul de 7-6 3), 7-6 5).

O noua victorie obtinuta de Mergea si Inglot in fata fratilor Bryan

Florin Mergea si Dominic Inglot s-au calificat, joi, in semifinalele probei de dublu la turneul de la Dubai dupa o victorie in fata liderilor mondiali, fratii americani Bob si Mike Bryan.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2609 seconds )