Libnet.ro
UNICEF

07:46

Florin Mergea pierde, dar avanseaza in semifinale la Turneul Campionilor de dublu

Online Sport Online Sport,
Florin Mergea pierde, dar avanseaza in semifinale la Turneul Campionilor de dublu

Florin Mergea s-a calificat joi in semifinalele de dublu de la Turneul Campionilor, desi a fost invins in ultimul meci din grupa. continuă pe Online Sport

Turneul Campionilor: Horia Tecau l-a imitat pe Florin Mergea si vom avea doi romani in semifinale! Ce sanse sunt sa se intalneasca

Turneul Campionilor: Horia Tecau si Jean Julien Rojer au obtinut a doua victorie din grupa, asigurandu-si prezenta in semifinale.

A doua victorie la Turneul Campionilor pentru Florin Mergea si calificare in semifinale

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna a obtinut, marti, a doua victorie consecutiva la Turneul Campionilor de la Londra si a obtinut calificarea in semifinalele probei indiferent de rezultatul ultimului meci din grupa contra italienilor Fognini si Bolelli.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer in semifinale la Turneul Campionilor

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer se mentin in cursa pentru primul loc in clasamentul mondial de dublu la final de 2015, dupa ce au obtinut miercuri seara a doua victorie in grupe la Turneul Campionilor. Cei doi s-au calificat astfel in semifinale, acolo unde a ajuns deja si perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna.

VIDEO Florin Mergea a reusit lovitura zilei impotriva fratilor Bryan

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna a debutat cu o victorie la Turneul Campionilor, cei doi trecand de fratii Bryan favoriti numarul unu). Florin a reusit impotriva americanului lovitura zilei, conform ATPWorldTour.

Roger Federer s-a calificat in semifinale la Turneul Campionilor

Roger Federer s-a calificat in semifinale la Turneul Campionilor.

Federer merge in semifinale la Turneul Campionilor cu record perfect

Roger Federer s-a calificat de pe primul loc in Grupa Stan Smith la Turneul Campionilor, dupa ce elvetianul a trecut joi de japonezul Kei Nishikori.

Florin Mergea si Rohan Bopanna, calificati in semifinalele Turneului Campionilor

Perechea de tenismeni formata din romanul Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna, nr. 8, s-a calificat in semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, dupa ce a invins, marti, cu scorul de 6-3, 7-6 5), cuplul Jamie Murray/John Peers Marea Britanie/Australia), cap de serie numarul 4, in etapa a II-a a Grupei A.

Turneul Campionilor: Mergea si Bopanna castiga Grupa A, desi au fost invinsi in ultimul meci. Cum poate fi evitata intalnirea cu Tecau si Rojer in semifinale

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India, nr. 8) a pierdut, joi, cu scorul de 4-6, 6-1, 5-10, in fata cuplului Simone Bolelli/Fabio Fognini Italia, nr. 5), in penultima partida a Grupei A a Turneului Campionilor, dar invinsii se califica in semifinale de pe primul loc.

Turneul Campionilor din Romania! Reactia lui Florin Mergea dupa victoria cu fratii Bryan, rezultate si programul complet al competitiei

Florin Mergea si Horia Tecau au debutat cu victorii la Turneul Campionilor de la Londra. Florin si Bopanna vor juca marti cu sanse de calificare in semifinale.

Mergea si Bopana castiga grupa A de la Turneul Campionilor, desi au pierdut meciul cu Bolelli/Fognini

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India, nr. 8) a pierdut, joi, cu scorul de 4-6, 6-1, 5-10, in fata cuplului Simone Bolelli/Fabio Fognini Italia, nr. 5), in penultima partida a Grupei A a Turneului Campionilor. In ciuda infrangerii cuplul romano-indian se califica in semifinale de pe primul loc al grupei, transmite Mediafax.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )