Libnet.ro
UNICEF

19:30

Roger Federer s-a calificat in semifinale la Turneul Campionilor

România Liberă România Liberă,
Roger Federer s-a calificat in semifinale la Turneul Campionilor

Roger Federer s-a calificat in semifinale la Turneul Campionilor. continuă pe România Liberă

Federer merge in semifinale la Turneul Campionilor cu record perfect

Roger Federer s-a calificat de pe primul loc in Grupa Stan Smith la Turneul Campionilor, dupa ce elvetianul a trecut joi de japonezul Kei Nishikori.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer in semifinale la Turneul Campionilor

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer se mentin in cursa pentru primul loc in clasamentul mondial de dublu la final de 2015, dupa ce au obtinut miercuri seara a doua victorie in grupe la Turneul Campionilor. Cei doi s-au calificat astfel in semifinale, acolo unde a ajuns deja si perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna.

Florin Mergea pierde, dar avanseaza in semifinale la Turneul Campionilor de dublu

Florin Mergea s-a calificat joi in semifinalele de dublu de la Turneul Campionilor, desi a fost invins in ultimul meci din grupa.

VIDEO Turneul Campionilor: Roger Federer, victorie superba in fata lui Novak Djokovic - Elvetianul s-a calificat in semifinale

Roger Federer a aratat, marti seara, ca Novak Djokovic aflat intr-un an de gratie) nu este de nebatut, elvetianul reusind sa il invinga in doua seturi pe liderul mondial, scor 7-5, 6-2 meciul a durat doar o ora si 17 minute). In urma acestui rezultat, Fedex a obtinut calificarea in semifinalele Turneului Campionilor, competitie care se desfasoara la Londra, in O2. Intra in material pentru a vedea o lovitura de geniu din partea lui Roger Federer.

Turneul Campionilor: Roger Federer l-a invins pe Kei Nishikori si a incheiat neinvins in Grupa A

Tenismenul elvetian Roger Federer, cap de serie numarul 3, l-a invins pe japonezul Kei Nishikori, cap de serie numarul 8, scor 7-5, 4-6, 6-4, si a incheiat neinvins parcursul in Grupa A de la Turneul Campionilor de la Londra.

Roger Federer l-a invins pe Novak Djokovic la Turneul Campionilor

In cel mai asteptat duel de pana acum la Turneul Campionilor, Roger Federer l-a invins in doua seturi pe liderul momentului in tenisul masculin, Novak Djokovic.

Turneul Campionilor: Programul de marti - Novak Djokovic vs Roger Federer, meciul zilei din O2

Ziua de marti de la Turneul Campionilor ii va aduce fata in fata pe Novak Djokovic 1) si Roger Federer 3). Inainte de aceasta disputa asteptata de toata lumea, scorul intalnirilor directe este egal: 21-21.

Turneul Campionilor: Rafael Nadal, victorie categorica cu Andy Murray - Spaniolul s-a calificat in semifinale

Pas cu pas, Rafael Nadal incepe sa aduca aminte de jucatorul care nu facea cadouri adversarilor, ibericul dominand de-o maniera categorica partida cu Andy Murray cap de serie numarul doi) de la Turneul Campionilor. In urma victoriei in doua seturi 6-4, 6-1), Rafa a obtinut calificarea in semifinalele competitiei care se disputa la Londra, in O2.

Turneul Campionilor: Horia Tecau l-a imitat pe Florin Mergea si vom avea doi romani in semifinale! Ce sanse sunt sa se intalneasca

Turneul Campionilor: Horia Tecau si Jean Julien Rojer au obtinut a doua victorie din grupa, asigurandu-si prezenta in semifinale.

A doua victorie la Turneul Campionilor pentru Florin Mergea si calificare in semifinale

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna a obtinut, marti, a doua victorie consecutiva la Turneul Campionilor de la Londra si a obtinut calificarea in semifinalele probei indiferent de rezultatul ultimului meci din grupa contra italienilor Fognini si Bolelli.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )