Libnet.ro
UNICEF

18:00

Fluctuatii la bursele din Europa si SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fluctuatii la bursele din Europa si SUA

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au fluctuat ieri, investitorii evaluand avansul din zilele precedente, care a sustinut redresarea regiunii dupa pierderile din urma votului pentru Brexit. continuă pe Ziarul Bursa

Bursele europene au recuperat pierderile generate de Brexit

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au crescut ieri, pentru a doua zi la rand, castigurile din aceste doua zile fiind mai mari decat pierderile generate de declinul de dupa votul dat joia trecuta de Marea Britanie pentru iesirea din UE Brexit).

Bursele europene si americane continua sa scada

Pietele din Europa au continuat sa scada ieri, dupa pierderile majore consemnate la finele saptamanii trecute, in urma votului britanicilor pentru Brexit iesirea din UE).

Internetul din Romania, cel mai rapid din Europa

Romania are cea mai buna infrastructura de internet fix din Europa, arata datele ANCOM. La finele anului trecut, mai bine de jumatate dintre linii erau linii de mare viteza care permiteau viteze de.

Hategan: E un lucru fantastic sa fiu printre cei cinci arbitri alesi din Europa pentru Jocurile Olimpice

Arbitrul roman Ovidiu Hategan a arbitrat doar doua meciuri la Campionatul European din Franta, insa centralul din Arad nu este nemultumit ca s-a intors acasa dupa faza grupelor si considera o recunoastere a muncii sale delegarea pentru Jocurile Olimpice de la Rio, care vor avea loc in aceasta vara, transmite Mediafax.

Revolutie pe piata bursiera din Europa, dupa Brexit

Operatorii bursieri London Stock Exchange si Deutsche Boerse impreuna cu organismele de reglementare examineaza consecintele deciziei britanicilor de a iesi din Uniunea Europeana asupra proiectului de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )