Libnet.ro
UNICEF

00:07

FMI cere CFR profit de 100 de milioane de lei

România Liberă România Liberă,
FMI cere CFR profit de 100 de milioane de lei

Fondul Monetar International cere ca infrastructura feroviara nationala, niciodata sustinuta de catre Guvern prin finantari sau strategii reale de redresare si aflata de ani buni in moarte clinica, sa aduca in 2015 un profit minune de 100 de milioane de lei. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care sindicalistii caii ferate ameninta cu greva. continuă pe România Liberă

Allianz-Tiriac: venituri din asigurari mai mari cu 7%, de 991 milioane lei, fata de 2013

La nivelul activitatilor de asigurari, Allianz- and Tiriac a incheiat anul 2014 cu venituri totale din asigurari generale si de viata de 990,8 milioane de lei, valoare cu 64,3 milioane lei 7% in termeni relativi) mai mare comparativ cu anul anterior, arata un comunicat remis azi redactiei.

Romanian International Bank si-a majorat capitalul social cu 14 milioane lei

Getin Holding, actionarul majoritar al Romanian International Bank RIB), a majorat, pe 19 februarie, capitalul social al bancii printr-o noua infuzie de capital de 14 milioane lei. La aceeasi data, fondurile proprii ale bancii au fost consolidate printr-un imprumut subordonat in valoare de 1,82 milioane euro, conform unui comunicat remis azi redactiei.

Compania Certsign si o firma apropiata lui Sebastian Ghita au obtinut un contract IT de 14,5 milioane lei cu Agentia Nationala a Functionarilor Publici

Compania Certsign, membra a grupului UTI, a castigat un contract IT de 14,5 milioane lei, finantat din fonduri UE, atribuit de Agentia Nationala a Functionarilor Publici ANFP), se arata intr-un anunt publicat.

Certsign, companie membra a grupului UTI, si o firma apropiata deputatului Sebastian Ghita au castigat un contract IT de 14,5 milioane lei cu Agentia Nationala a Functionarilor Publici

Agentia Nationala a Functionarilor Publici ANFP) a atribuit in data de 24 februarie un contract IT de 14,5 milioane lei, finantat din fonduri UE, catre Certsign, o companie membra a grupului UTI, potrivit unui anunt publicat luni in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Datele din SEAP arata ca oferta castigatoare a fost depusa de Certsign in asociere cu UTI Group, Stefadina Comserv si cu Expert One Research fosta XOR IT), o firma cu actionari apropiati deputatului Sebastian Ghita.

Lichiditate de aproximativ 31 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 31 milioane lei 7 milioane euro).

Veniturile Allianz-Tiriac au depasit un miliard de lei in 2014. Valoarea despagubirilor platite pentru asigurari generale a fost de 415,7 milioane lei

Veniturile Allianz-Tiriac din activitatea de asigurari si pensii au depasit 1,03 miliarde lei in 2014, cu 75 milioane de lei mai mult decat in 2013, a anuntat marti asiguratorul. In aceeasi perioada de referinta, profitul operational din activitatea de asigurari a fost de circa 50 milioane de lei, in crestere cu peste 21 milioane de lei. Valoarea despagubirilor platite anul trecut pe segmentul de asigurari generale a fost de 415,7 milioane lei. Pe segmentul asigurarilor auto, cele mai mari daune platite au fost de 5,6 milioane lei si 1,02 milioane lei, in contul unor polite RCA, care au implicat achitarea de despagubiri pentru vatamari corporale si daune morale.

Guvernul a aprobat deblocarea a doua milioane de lei pentru cercetarea in domeniul nuclear

Guvernul a aprobat, printr-un Memorandum, deblocarea sumei de doua milioane lei, pentru luna martie 2015, din bugetul alocat Ministerului Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri. Suma va contribui la finantarea activitatii de cercetare din cadrul Regiei Autonome Tehnologii pentru Energia Nucleara RATEN). Se vor asigura, astfel, utilitatile pentru Platforma nucleara de la Mioveni, operarea in siguranta a infrastructurii cu functii de securitate nucleara si platile pentru activitatile curente.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )