Libnet.ro
UNICEF

09:45

Klaus Iohannis, prima reactie privind pensiile speciale ale parlamentarilor: Voi astepta sa imi trimita Parlamentul legea si voi face o analiza profunda

B1 B1,
Klaus Iohannis, prima reactie privind pensiile speciale ale parlamentarilor: Voi astepta sa imi trimita Parlamentul legea si voi face o analiza profunda

Parlamentarii si-au votat, marti, cu o larga majoritate pensiile speciale. Potrivit proiectului de lege, un parlamentar cu un mandat ar urma sa primeasca o astfel de indemnizatie de aproximativ 1. 550 de lei, cel cu. continuă pe B1

Legislativul discuta astazi proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor

Proiectul de lege privind pensiile speciale ale parlamentarilor va fi dezbatut si votat astazi in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, a declarat liderul deputatilor PNL Ludovic Orban, aratand ca PNL a solicitat ca acest proiect sa nu fie introdus pe ordinea de zi.

Camerele Parlamentului se reunesc marti in sedinta comuna. Proiectul privind pensiile speciale se afla pe ordinea de zi

Cele doua Camere ale Parlamentului se vor reuni marti in sedinta comuna. Proiectul de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari se afla si el pe ordinea de zi, transmite Agerpres. Liberalii au.

Scrisoarea deschisa a lui Bogdan Diaconu, fost deputat PSD, pentru Klaus Iohannis: Daca promulgati legea pensiilor speciale nu sunteti cu nimic diferit de parlamentarii PSD

Bogdan Diaconu, fost deputat PSD, care a plecat din partid si si-a facut propria formatiune, Partidul Romania Unita, i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis in care ii cere sa nu.

Presedintele Klaus Iohannis va analiza profund legea pensiilor speciale ale parlamentarilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intrebat despre pensiile speciale ale parlamentarilor, ca se va referi la aceasta chestiune dupa ce va primi de la Parlament legea si va face o analiza.

Pensiile speciale pentru parlamentari, aprobate de plenul comun al Camerei Deputatilor si Senatului

ACTUALIZARE 13:35 Plenul comun al Senatului si Camerei Deputatilor a aprobat marti proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor cu 303 voturi pentru, 124 impotriva si doua abtineri.

Pensiile speciale, pe masa parlamentarilor

Parlamentul va discuta, marti, raportul privind pensiile speciale ale parlamentarilor, a declarat liderul deputatilor PNL Ludovic Orban, aratand ca PNL a solicitat ca acest proiect sa nu fie introdus pe ordinea de zi.

Deputatii si senatorii voteaza marti, in plen reunit, pensiile speciale pentru parlamentari

Proiectul de lege privind pensiile speciale ale parlamentarilor va fi dezbatut si votat marti, in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului care are loc marti la ora 12. 00, la o luna si jumatate dupa ce a depus de catre initiatori. PSD Petre Daea, unul dintre initiatori, a explicat la momentul depunerii proiectului ca legea prevede ca un fost deputat sau senator care a avut trei mandate va primi o indemnizatie speciala de peste 4. 000 de lei, iar pentru un mandat va primi circa 1. 500 de lei. Initiativa legislativa este inspirata, potrivit acestuia, din legea Parlamentului European.

Parlamentarii si-au aprobat pensiile speciale. Cat vor incasa alesii

Legislativul a aprobat, marti, cu 303 voturi pentru, 124 voturi impotriva si doua abtineri, proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari, scrie Mediafax .

Alina Gorghiu, despre pensiile speciale: Cand Parlamentul dezbate legi controversate, premierul si presedintii Camerelor lipsesc strategic

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu a scris, pe pagina personala de Facebook, despre pensiile speciale ale parlamentarilor, lege inoportuna, fara nicio legatura cu agenda cetatenilor, fara legatura cu.

Proiectul de lege privind pensiile parlamentarilor va fi votat marti

ACTUALIZARE 20:36 Plenul reunit al Parlamentului va vota, marti, de la ora 12:00, proiectul de lege privind pensiile speciale de care vor beneficia daca au indeplinit varsta de pensionare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )