Libnet.ro
UNICEF

17:00

Focar de pesta porcina africana la Mandresti. Este al treilea din 2020 in judetul Galati

Adevărul Adevărul,
Focar de pesta porcina africana la Mandresti. Este al treilea din 2020 in judetul Galati

Prezenta virusului pestei porcine africane a fost confirmata pe 9 ianuarie, iar in 10 ianuarie Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Galati a decis masurile de prevenire a raspandirii molimei. continuă pe Adevărul

Pesta porcina africana evolueaza in 235 de localitati, din 25 de judete

Pesta porcina africana evolueaza in prezent in 235 de localitati din 25 de judete, cu un numar de 60.

Bulgaria va sacrifica alti 40.000 de porci dupa descoperirea unui nou focar de pesta porcina

Autoritatile sanitar-veterinare bulgare au anuntat, miercuri seara, ca vor sacrifica aproximativ 40. 000 de porci dupa descoperirea unui nou focar de pesta porcina africana la o ferma din nord-estul tarii, aceasta fiind a doua ferma de porci din Bulgaria unde a fost descoperit virusul pestei porcine africane in mai putin de o saptamana.

Un nou focar de pesta porcina in Alba. Virusul ar fi fost adus pe incaltaminte de proprietarul porcilor

Autoritatile din Alba au descoperit un nou foca de pesta porcina in localitatea Boz, la limita cu judetul Sibiu. Au fost luate primele masuri.

La doi ani si jumatate de la prima semnalare, pesta porcina inca este prezenta in 609 focare din 235 de localitati. Pana acum au fost eliminati 550.000 de porci

La aceasta data, Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in 235 de localitati din 25 de judete, cu un numar de 609 de focare, informeaza Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara. in alte 11 judete au fost diagnosticate doar cazuri la mistreti.

Dezastru pentru ION TIRIAC! A patit-o grav din cauza GRIPEI PORCINE! Milionarii planetei sunt iN STARE DE SOC

Epidemia de pesta porcina africana a dat peste cap planurile celui mai bogat roman. Ion Tiriac nu se va bucura in acest an de traditionala vanatoare de mistreti de la Balc, eveniment la care obisnuia sa ii.

AJUNGAND LA 23,5% IN TRIMESTRUL AL TREILEA DIN 2019 Creantele administratiei publice, in crestere usoara

Creantele financiare ale administratiei publice, exprimate ca pondere in Produsul Intern Brut, au crescut cu 1,1 puncte procentuale, in al treilea trimestru din 2019 fata de aceeasi perioada a lui 2018, ajungand la 23,5%, se arata intr-un document al Bancii Nationale a Romaniei BNR), citat de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )