Libnet.ro
UNICEF

21:00

Focarul de la fotbal se extinde: inca doua cazuri de coronavirus la Craiova!

Adevărul Adevărul,
Focarul de la fotbal se extinde: inca doua cazuri de coronavirus la Craiova!

Liga I are, in acest moment, 35 de bolnavi de COVID-19 la trei formatii: Dinamo 21), CFR Cluj 11) si CS U Craiova 3). continuă pe Adevărul

Cosmarul lui Dinamo nu se mai termina. inca doua cazuri de COVID-19 au fost confirmate. Cainii au in total 14 infectati

Dinamo Bucuresti se afla in cel mai prost sezon din istorie. Cainii sunt foarte aproape sa retrogradeze, iar infectarile cu noul coronavirus reprezinta cireasa de pe tort. inca doua cazuri de COVID-.

inca doua cazuri de Covid-19 au fost confirmate in Prefectura Constanta

Doua noi cazuri de Covid-19 au fost confirmate in Prefectura Constanta, acestea fiind internate in unitati medicale, bilantul total ajungand la patru persoane infectate in cadrul acestei institutii.

inca 15 cazuri noi de coronavirus in Alba. 12 sunt la Alba Iulia, unde exista un focar la o firma privata

In judetul Alba, in ultimele 24 de ore, au fost testate pozitiv inca 15 cazuri de infectare cu noul coronavirus, numarul total ajungand la 600 de cazuri.

inca 25 de cazuri de coronavirus in Alba. Lista localitatilor de unde provin persoanele testate pozitiv

DSP Alba a raportat alte 25 de cazuri de infectare cu noul coronavirus in judet. Numarul total a ajuns la 625 de persoane pozitive.

CFR, zguduita: inca cinci cazuri de coronavirus! Dan Petrescu pierde un jucator de baza

Dupa ce mijlocasul Alexandru Paun 25 de ani) a facut febra si a avut rezultat pozitiv la testul efectuat sambata, acum formatia clujeana se transforma intr-un focar de infectie.

Accident tragic pe strada. Un sofer beat a omorat o primarita si inca doua persoane. Cu ce alcoolemie a fost prins soferul

Tragedie fara margini intr-o comuna din Moldova, acolo unde primarita si alte doua rude au fost spulberate de un autoturism al carui sofer se afla in stare de ebrietate. Rudele si cunoscutii nu isi pot reveni din soc dupa nenorocirea care s-a abaut asupra comunitatii. Cum s-a produs accidentul Inconstienta si iresponsabilitatea ucide oameni nevinovati.

Liga 1: inca cinci cazuri de infectari cu COVID-19 la CFR Cluj. Despre cine este vorba

Dupa ce, in weekend, jucatorul echipei de fotbal CFR Cluj, Adrian Paun, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, alte cinci persoane din cadrul echipei de Liga 1 au fost depistate cu SARS-CoV-2. Mai.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2683 seconds )