Libnet.ro
UNICEF

06:30

Focsani: Trei enoriasi, excomunicati din BOR. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Focsani: Trei enoriasi, excomunicati din BOR. Care este motivul

Trei persoane din Focsani au fost excomunicate din Biserica Ortodoxa printr-o decizie a Arhiepiscopiei Buzaului si Vrancei, dupa ce au protestat fata de trimiterea la o manastire a unui preot, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Nu s-a mai intamplat de SUTE DE ANI. Trei focsaneni, excomunicati de BOR

Trei persoane din Focsani au fost excomunicate din Biserica Ortodoxa printr-o decizie a Arhiepiscopiei Buzaului si Vrancei, fiind considerate o reala amenintare pentru unitatea Bisericii dupa ce s-ar fi aflat.

Enoriasii excomunicati din Vrancea, pusi sub urmarire la bisericile din Arhiepiscopie: Daca nu se pocaiesc, nu vor avea nici inmormantare religioasa

Reprezentantii Arhiepiscopiei spun ca cei trei enoriasi excomunicati din Biserica Ortodoxa nu vor beneficia de asistenta religioasa, nici macar de slujba de inmormantare, daca nu se vor pocai si nu isi vor cere iertare in fata comunitatii.

Catalin Striblea, despre excluderea a trei enoriasi din sanul Bisericii Ortodoxe: O astfel de pedeapsa reprezinta un esec al menirii Bisericii de a-si indruma proprii oameni

Dupa ce trei enoriasi ai unei biserici din judetul Vrancea au fost excluse din Biserica Ortodoxa pe motiv ca au protestat repetat fata de schimbarea unui preot in a carui parohie erau, jurnalistul Catalin.

Chiril Gaburici, premierul Republicii Moldova: Fiecare dintre noi are cel putin o ruda care este plecata peste hotare

Fiecare dintre noi are cel putin o ruda care este plecata peste hotare. Fiecare dintre noi stie cum este acolo, stie cate putem invata si cat avem de muncit pentru a aduce Europa la noi acasa, a declarat duminica premierul de la Chisinau, Chiril Gaburici, potrivit Unimedia .

Suceava este primul oras din Romania care va dota parcul auto cu automobile electrice

Suceava este primul oras din Romania care va implementa conceptul de electromobilitate cu vehicule electrice si puncte de incarcare, spune primarul Ion Lungu. Municipalitatea a primit aviz favorabil pentru demararea.

Ce spune sefa CNA despre o eventuala retinere in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu

Presedinta CNA, Laura Georgescu, a declarat, miercuri, la intrarea in sediul DNA, ca in dosarul CNA, in care este acuzata de abuz in serviciu se asteapta la orice, inclusiv sa fie retinuta, informeaza Mediafax.

Oprescu: Terasele neautorizate de pe terenul din Herastrau care a revenit la PMB vor fi dezafectate

Terasele si constructiile amplasate pe terenul de sapte hectare din Herastrau, care revin in proprietatea municipalitatii Capitalei, dupa decizia Curtii de Apel Bucuresti, vor fi inventariate si cele care nu.

Trei focsaneni au fost dati afara din BOR pentru amenintare la unitatea Bisericii: O asemenea pedeapsa nu a mai fost data de biserica in tara noastra de citeva sute de ani

Un grup de focsaneni au fost exclusi de Arhiepiscopia Buzaului si Vrancei din Ortodoxie, dupa ce oamenii au protestat vehement la adresa arhiepiscopului Ciprian. Enoriasii unei biserici din Focsani s-au.

INS: Pe trimestrul I din 2015 PIB este mai mare cu 4,2% decat pe trimestrul I 2014. Ponta: Crestere economica peste asteptari! Bravo Romania!

Produsul Intern Brut a crescut in termeni reali in primul trimestru, fata de ultimele trei luni din 2014, cu 1,6%, iar comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent a fost mai mare cu 4,3% pe seria bruta,.

Incendii in apropierea a trei instalatii nucleare din Franta. Politia franceza a deschis o ancheta

Politia franceza ancheteaza in legatura cu incendii care au provocat pagube minore in apropiere de trei instalatii nucleare, au anuntat marti compania de energie EDF, controlata de stat, si Comisariatul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )