Libnet.ro
UNICEF

23:30

Focuri de arma intr-o biserica din Texas. Doua persoane au fost omorate

Adevărul Adevărul,
Focuri de arma intr-o biserica din Texas. Doua persoane au fost omorate

Atac armat in orasul White Settlement, Texas. Un barbat a intrat intr-o biserica protestanta, duminica, in timpul slujbei, si a deschis focul. Doua persoane si-au pierdut viata, iar una a fost ranita si se afla in stare critica la spital. continuă pe Adevărul

ATAC ARMAT in biserica! Un barbat a deschis focul in timpul liturghiei

Un barbat a deschis focul intr-o biserica din Texas, doua persoane stingandu-se din viata, iar alta fiind in stare critica. Tragedia s-a petrecut in timpul liturghiei. Incidentul a avut loc in.

CTP a rabufnit: Mi s-a urcat sangele la cap. Atac dur la Chitoiu, dupa accidentul rutier in care au murit doua persoane

Accidentul in care a fost implicat fostul ministru al Economieis-a produs pe data de 26 decembrie peDN7, intre Pitesti si Ramnicu Valcea, in raza localitatii Zamfiresti, aproape de Dealul Negru. Doua autoturisme s-au ciocnit frontal, dupa ce unul a intrat pe contrasens. CTP a rabufnit: Mi s-a urcat sangele la cap Initial, s-a vorbit despre .

Accident mortal in a doua zi de Craciun pe Valea Oltului: Doua persoane au decedat

Doua persoane au murit si alte trei au fost ranite, joi, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN 7, km 243+500, la Lazaret, unde traficul rutier este blocat, a anuntat purtatorul de cuvant al Ambulantei Sibiu, Vasile Scridon.

Incendiu DEVASTATOR la o biserica din Alba: Totul s-a facut SCRUM

Incendiu devastator, in noaptea de joi spre vineri, la o biserica de langa Alba Iulia. Biserica Penticostala din Sard a luat foc din cauza uneisobe lasata nesupravegheata sau.

Incendiu devastator la o biserica din Romania. Flacarile au facut ravagii

Biserica Penticostala din Sard, o localitate situata in apropiere de Alba Iulia, a fost cuprinsa de flacari in urma unui incendiu provocat, in noaptea de joi spre vineri, de o soba lasata nesupravegheata sau supraincalzita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )