Libnet.ro
UNICEF

09:00

Fond de investitii de 183 milioane Euro pentru startup-uri de tehnologii alimentare

Hotnews Hotnews,
 Fond de investitii de 183 milioane Euro pentru startup-uri de tehnologii alimentare

Startup-urile europene care dezvolta tehnologii revolutionare in sectorul alimentar vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un fond de 183 de milioane de euro lansat de o companie elvetiana de investitii. continuă pe Hotnews

300 milioane euro, pentru sustinerea centrelor de vaccinare

Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene va realoca in jur de 300 de milioane de euro pentru plata personalului implicat in campania de vaccinare si pentru centrele suplimentare, a declarat, ieri, ministrul de resort Cristian Ghinea.

31 de companii, amendate cu 26,6 milioane de euro pentru intelegeri anticoncurentiale la licitatiile de cumparare a lemnului

Companiile eliminau concurenta dintre ele in cadrul licitatiilor pentru a adjudeca masa lemnoasa la cel mai mic pret posibil, de cele mai multe ori, in detrimentul statului care incasa mai putini bani, sustine Consiliul Concurentei, care a anuntat marti ca a amendat cu aproximativ 26,6 milioane de euro 31 de companii active pe piata comercializarii masei lemnoase din Romania. 13 companii au recunoscut incalcarea legii concurentei si au beneficiat de reduceri ale amenzilor. UPDATE marti, 14:10) Cum explica firma EGGER de ce a colaborat si a acceptat sa plateasca sanctiunea de 22,6 milioane de lei: Desi angajatii nostri nu au initiat ei insisi vreo incalcare a regulilor de concurenta, nici nu au oprit practicile in cauza.

Ministrul Proiectelor Europene: Vom realoca in jur de 300 de milioane de euro pentru plata personalului implicat in campania de vaccinare si pentru centrele suplimentare

Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a declarat ca aproximativ 300 de milioane de euro din fonduri europene vor fi realocate de Minister pentru plata personalului care participa la.

Elon Musk anunta ca doneaza 100 milioane dolari pentru tehnologii antipoluare

Miliardarul Elon Musk, cel mai bogat din lume, a anuntat, vineri, pe Twitter, ca va dona 100 de milioane de dolari pentru cea mai buna tehnologie de captare a emisiilor de carbon, pentru combaterea poluarii.

Elon Musk anunta ca doneaza 100 milioane dolari pentru tehnologii antipoluare

Miliardarul Elon Musk, cel mai bogat din lume, a anuntat, vineri, pe Twitter, ca va dona 100 de milioane de dolari pentru cea mai buna tehnologie de captare a emisiilor de carbon, pentru combaterea poluarii.

Glovo- parteneriat de 100 milioane euro cu o firma imobiliara, pentru divizia de livrari rapide

Aplicatia de livrari Glovo a incheiat un acord cu Stoneweg, prin care aceasta companie imobiliara elvetiana urmeaza sa investeasca 100 de milioane de dolari in spatiile detinute de startup-ul spaniol inclusiv in Romania, pentru extinderea serviciilor de livrare rapida ale acestuia.

Amenzi de 25 milioane de euro pentru Holzindustrie Schweighofer, Kronospan si Egger. Reactia Egger

In urma unei anchete incepute de Consiliul Concurentei in urma cu cinci ani, 33 de firme din industria lemnului au fost sanctionate, potrivit informatiilor obtinute de catre cei de la Rise Project. Ulterior, Egger a transmis un comunicat in care precizeaza ce s-a intamplat.

Capitalizare de 51,8 milioane lei pentru MAM Bricolaj, dupa prima zi la bursa

Cristian Gavan: Suntem intr-un proces accelerat de crestere; vom merge in fiecare oras important din tara ca sa acoperim cererea Retailerul de materiale de constructii MAM Bricolaj MAM) a incheiat prima zi de tranzactionare in piata AeRO cu o capitalizare de 51,8 milioane de lei, cu circa 53% mai mare decat cea anticipata pe baza pretului la care s-a incheiat plasamentul privat din toamna anului trecut, prin care compania a vandut 423. 000 de actiuni noi, la pretul de 20 leititlu.

Un angajat al Penitenciarului Rahova a fost retinut dupa ce ar fi primit 12.000 de euro pentru a-i duce droguri si telefoane mobile unui detinut

Un angajat al Penitenciarului Rahova a fost retinut de DNA dupa ce ar fi primit 12. 000 de euro mita pentru a-i duce droguri si telefoane mobile unui detinut. Angajatul a fost prins in flagrant. Procurorii.

Comisia Europeana: Fonduri suplimentare de 47,5 miliarde euro pentru redresarea celor mai defavorizate persoane in contextul pandemiei

Parlamentul European a votat propunerea Comisiei Europene de a furniza mai multe fonduri pentru sprijinirea celor mai defavorizate categorii sociale din Europa in vederea redresarii economice, in contextul pandemiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2847 seconds )