Libnet.ro
UNICEF

16:00

Fondatorul EBS Romania investeste 5 milioane euro intr-un proiect rezidential in Cluj Napoca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fondatorul EBS Romania investeste 5 milioane euro intr-un proiect rezidential in Cluj Napoca

Antreprenorul Daniel Metz, fondatorul furnizorului de servicii si solutii software EBS Romania, va investi cinci milioane de euro in dezvoltarea proiectului rezidential Contemporano, in Cluj Napoca, arata un comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Fondatorul EBS Romania investeste 5 milioane euro intr-un proiect rezidential in Cluj Napoca

Antreprenorul Daniel Metz, fondatorul furnizorului de servicii si solutii software EBS Romania, va investi cinci milioane de euro in dezvoltarea proiectului rezidential Contemporano, in Cluj Napoca, arata un comunicat remis redactiei.

BMW investeste 417 milioane de euro in Africa de Sud pentru a produce SUV-ul X3

Grupul BMW va investi peste sase miliarde de ranzi 417 milioane de dolari) in operatiunile sale din Africa de Sud, pentru demararea productiei la cel mai nou model al SUV-ului X3, transmite Bloomberg.

ANAF: 41 de firme de colectare si reciclare deseuri au pagubit statul cu 57 milioane euro

Inspectorii antifrauda au investigat 41 de firme specializate in colectarea si reciclarea deseurilor, care au adus statului prejudicii totale de 56,8 milioane euro, din care 2,39 milioane euro din neplata TVA si a impozitului pe profit, iar 54,4.

Perchezitii in Capitala si 11 judete la firme de reciclat ambalaje: evaziune de 54 milioane euro

Procurorii Parchetului General si ofiteri de politie efectueaza, marti, 59 de perchezitii in Bucuresti si 11 judete, la sediile sociale si punctele de lucru ale unor societati comerciale, precum si la domiciliile unor persoane, intr-un caz de evaziune fiscala care are legatura cu activitatea de reciclare a deseurilor de ambalaje, potrivit unui comunicat al Parchetului General.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )