Libnet.ro
UNICEF

13:30

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, isi va lua doua luni de concediu paternal dupa nasterea celei de-a doua fiice

România Liberă România Liberă,
Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, isi va lua doua luni de concediu paternal dupa nasterea celei de-a doua fiice

Fondatorul retelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, a anuntat ca intentioneaza sa-si ia doua luni de concediu paternal dupa nasterea celei de-a doua fiice. continuă pe România Liberă

Mark Zuckerberg isi ia CONCEDIU... PATERNAL

Mark Zuckerberg, fondatorul retelei de socializare Facebook, a anuntat vineri ca intentioneaza sa-si ia doua luni de concediu paternal dupa nasterea celei de-a doua fiice, informeaza agerpres. ro. Mai.

Liviu Pop: Elevii de clasa a V-a nu vor avea manuale in primele doua luni de scoala

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat, vineri, in debutul sedintei Executivului, ca in primele doua luni ale acestui an elevii din clasa a V-a nu vor avea manuale scolare, ci indrumare. El a explicat ca situatia a fost generata de o dezinformare din Ministerului Educatiei, lucru care se va solutiona saptamana viitoare prin eliminarea acelor persoane care au dus la o decizie proasta din partea ministerului, informeaza News. ro.

FOTO Rosiile exotice de la Neamt pentru care clientii stau la coada doua luni. Cum a explodat afacerea unei tinere din Iasi

Claudia Rugina, o tanara din Iasi, a crescut de la zero un brand numit Buniol, care include 120 de soiuri de rosii ingrijite natural in gradina familiei din judetul Neamt. Pentru a primi o cutie de la Buniol, cu diverse sortimente din gustoasele produse, unii cumparatori se inscriu pe o lista de asteptare chiar cu doua luni in avans.

Liviu Pop: Elevii din clasa a V-a nu vor avea manuale scolare in primele doua luni

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat, vineri, in debutul sedintei Executivului, ca in primele doua luni ale acestui an elevii din clasa a V-a nu vor avea manuale scolare, ci indrumare. El a explicat ca situatia a fost generata de o dezinformare din Ministerului Educatiei.

Elevii din clasa a cincea nu vor avea manuale scolare in primele doua luni. Ministrul Educatiei: Persoana responsabila e una cu demnitate

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat ca, in primele doua luni, elevii din clasa a cincea nu vor avea manuale scolare, ci indrumare, deoarece contestatiile la licitatia pentru aceste manuale nu au.

Autoritatile spaniole stiau de doua luni ca exista pericolul unui atac terorist in Barcelona. Avertismentul, lansat de CIA

Agentia Centrala de Informatii CIA) a a avertizat autoritatile catalane, in urma cu doua luni, ca Barcelona si, in special zona La Rambla, ar putea fi tina a jihadistilor.

CIA a avertizat autoritatile catalane in urma cu doua luni ca Barcelona este vizata de jihadisti

Autoritatile catalane au fost avertizate in urma cu doua luni, de CIA, ca Barcelona si in special zona Las Ramblas sunt vizate de jihadisti, scrie cotidianul El Periodico, citat de BBC News.

Roxana Ciuhulescu, in compania unui barbat misterios, la doua luni de la divort - FOTO

Roxana Ciuhulescu pare sa zambeasca din nou, la doua luni dupa divortului de afaceristul Mihai Ivanescu. Prezentatoarea TV a postat pe contul de Instangram o fotografie in care lasa sa se in?.

Roxana Ciuhulescu, in compania unui barbat misterios, la doua luni de la divort (FOTO)

Roxana Ciuhulescu zambeste din nou. La doua luni dupa pronuntarea divortului de afaceristul Mihai Ivanescu, frumoasa prezentatoare tv a postat pe contul sau de Instangram o fotografie in care lasa.

SUA:Trump isi dizolva doua dintre consiliile economice, dupa ce mai multi directori de companii si-au prezentat demisiile

Presedintele american Donald Trump a dizolvat miercuri doua dintre instantele care il consiliaza in domeniul politicilor economice, dupa ce mai multi CEO au demisionat in urma remarcilor referitoare la protestul din Charlottesville facute de acesta, anunta Reuters. Trump a facut anuntul pe Twitter.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )