Libnet.ro
UNICEF

21:15

Fondul Proprietatea si Erste tin rulajele Bursei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fondul Proprietatea si Erste tin rulajele Bursei

Bursa de la Bucuresti a crescut cu 0,53% in prima parte a zilei, pentru a patra sedinta consecutiv, pe o lichiditate in scadere si asigurata in proportie de 66% de tranzactiile cu actiunile Fondului Proprietatea FP) si Erste EBS). continuă pe Wall-Street Ro

Fondul Proprietatea a incheiat primele noua luni cu un profit cu 7,3% mai mare

Fondul Proprietatea FP) a inregistrat pentru primele noua luni din acest an un profit de 574,55 milioane lei , in crestere cu 7,3% fata de cel raportat pentru septembrie 2011, de 535,29 milioane lei.

Divergente intre Fondul Proprietatea si Ministerul Economiei pe tema numirii Consiliului de Supraveghere la Hidroelectrica/Din consiliu ar urma sa faca parte si fostul sef al OPSPI, Remus Vulpescu

Fondul Proprietatea a transmis o scrisoare deschisa adresata ministrului economiei, Daniel Chitoiu, prin care isi exprima public ingrijorarea si dezamagirea fata de o cerere privind amanarea numirii unui consiliu de supraveghere la Hidroelectrica. Potrivit Fondului Proprietatea, Ministerul Economiei a solicitat ca pe ordinea de zi a Adunarii Generale a Actionarilor Hidroelectrica convocata pentru data de 31 octombrie 2012 sa fie introdus un punct prin care se amana numirea consiliului de supraveghere. Fondul Proprietatea il nominalizaze pe Remus Vulpescu, fostul sef al OPSPI, pentru functia de membru al Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica.

Ministerul Economiei: Avem o intelegere cu Fondul Proprietatea privind amanarea numirii ...

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri MECMA) a anuntat, marti, ca a solicitat amanarea numirii membrilor Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica pentru a permite aplicarea unui decizii a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) si ca are o intelegere cu Fondul Proprietatea FP) pe acest subiect, scrie Mediafax. Recenta solicitare a MECMA . ) a fost formulata in contextul necesitatii implementarii cerintelor Hotararii 73 adoptate de CSAT in sedinta din 27 .

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2228 seconds )