Libnet.ro
UNICEF

16:01

Fondul Proprietatea a iesit din actionariatul Transgaz, pentru 67,2 milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fondul Proprietatea a iesit din actionariatul Transgaz, pentru 67,2 milioane de euro

Fondul Proprietatea simbol FP) si-a vandut intregul pachet de 14,9% din Transgaz simbol TGN), pentru 302,7 milioane de lei 67,27 milioane de euro), potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Fondul Proprietatea a iesit din actionariatul Transgaz, transportatorul national de gaze. Pachetul de 15%, vandut cu 300 milioane de lei

Fondul Proprietatea FP) a vandut, printr-un plasament privat, tot pachetul de actiuni detinute la Transgaz, pentru 303,51 milioane lei 68,2 milioane euro).

Guvernul american a iesit din actionariatul General Motors

Guvernul american a vandut, la data de 9 decembrie, ultimele actiuni pe care le mai detinea la compania auto General Motors Co. , cea mai mare din tara, punand astfel capat celui mai complex proces de salvare din perioada crizei financiare globale.

Fondul Proprietatea pierde din viteza la finalul programului de rascumparare

Bursa de la Bucuresti a scazut si marti, cu 1,84%, intr-o piata unde actiunile Fondului Proprietatea FP) au coborat vizibil, cu 3,21%, si se indreapta spre 0,8 lei/titlu, in ultimele zile ale programului de rascumparare, scrie Mediafax .

Guvernul american a iesit din actionariatul General Motors, pierzand 10 miliarde de dolari, dar salvand peste un milion de locuri de munca

Guvernul SUA a vandut ultimele actiuni pe care le detinea la General Motors, gigantul auto pe care l-a salvat de faliment acum patru ani, pompand 50 miliarde dolari, scrie Washington Post. Trezoreria SUA a recuperat doar 39 miliarde dolari, insa ultimele calcule arata ca falimentul GM ar fi dus la disparitia a 1,5 milioane de locuri de munca. General Motors si-a revenit si este pe profit de aproape patru ani.

Fondul Proprietatea si-a lichidat actiunile Transgaz pentru 68,2 mil. euro

Fondul Proprietatea FP) a vandut, printr-un plasament privat, tot pachetul de actiuni detinute la Transgaz TGN), pentru 303,51 milioane lei 68,2 milioane euro), informeaza Mediafax.

Fondul Proprietatea si-a vandut 1,76 milioane actiuni din Transgaz

Fondul Proprietatea simbol FP) si-a vandut 1,76 milioane de actiuni din pachetul detinut la Transgaz, se arata intr-un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Fondul Proprietatea si-a vandut intreaga participatie la Transgaz

Fondul Proprietatea simbol FP) si-a vandut intregul pachet de actiuni detinut la Transgaz, de 1,76 milioane de titluri, se arata intr-un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Fondul Proprietatea vrea sa vanda 10% din Transgaz

Fondul Proprietatea FP) intentioneaza sa vanda un numar de aproximativ 1,18 milioane din actiunile pe care le Transgaz TGN), pe Bursa de Valori Bucuresti, potrivit unui comunicat al FP.

Fondul Proprietatea cere vot cumulativ pentru alegerea administratorilor Romgaz

Fondul Proprietatea, care detine 14,99% din Romgaz SNG), a solicitat companiei completarea sedintei AGA din 30 decembrie cu numirea membrilor Consiliului de Administratie prin vot cumulativ si numirea a doi noi membri in vederea completarii locurilor.

Fondul Proprietatea cere completarea AGA de la Romgaz cu alegerea CA prin vot cumulativ

Fondul Proprietatea simbol FP) a solicitat completarea Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor Societatii Nationale de Gaze Naturale Romgaz cu alegerea membrilor Consiliului de Administratie CA) al Romgaz, se arata intr-un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )