Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fonduri europene de 1,2 milioane de euro, pentru o romanca: la ce lucreaza cercetatoarea

Playtech Playtech,
Fonduri europene de 1,2 milioane de euro, pentru o romanca: la ce lucreaza cercetatoarea

Nu mai putin de 1,2 milioane de euro in fonduri europene vor intra in mainile unei cercetatoare din Romania. Bani fac parte din programul de inovare si cercetare Orizont 2000. Alexandra Baneu. continuă pe Playtech

Fonduri europene de 1,2 milioane Euro pentru o cercetatoare romanca

O cercetatoare romanca a obtinut fonduri europene de aproape 1,2 milioane de euro din programul UE pentru inovare si cercetare Orizont 2020, pentru un proiect de istorie medievala pe care il va dezvolta la Cluj.

Companiile farmaceutice Novartis, Roche si Genentech, amendate cu 444 milioane euro pentru practici abuzive. Au vandut un medicament de 30 de ori mai scump decat pretul pietei

Autoritatea pentru Concurenta din Franta a amendat colectiv cu 444 milioane euro trei companii farmaceutice pentru practici abuzive, care aveau ca scop mentinerea vanzarilor unui tratament foarte scump, in.

LA 5 ANI DE LA INFIINTAREA CENTRULUI DE SOLUTIONARE ALTERNATIVA A LITIGIILOR BANCARE Beneficii de 3,5 milioane euro pentru consumatorii care au negociat cu bancile prin CSALB Peste 1.500 de negocieri

Peste 1. 500 de negocieri i and 770;ntre consumatori s and 806;i ba and 774;nciIFN-uri s-au derulat de la 1 martie 2016 prin Centrul de Solut and 806;ionare Alternativa and 774; a Litigiilor i and 770;n domeniul Bancar CSALB), dintre care 1. 300 au fost i and 770;ncheiate cu acordul pa and 774;rt and 806;ilor, arata un comunicat de presa. Acesta precizeaza ca beneficiile obtinute de consumatori in urma acestor negocieri s-au ridicat la 3,5 milioane de euro.

Comisia Europeana a aprobat un ajutor de 7,4 milioane de euro pentru intreprinderile romanesti care isi desfasoara activitatea in sectorul cresterii bovinelor

Comisia Europeana a anuntat ca a aprobat o schema in valoare de 7,4 milioane de euro pentru a sprijini intreprinderile romanesti care isi desfasoara activitatea in sectorul cresterii bovinelor. Ajutorul va.

One United Properties - ridicare de capital de 25 de milioane de euro pentru One Cotroceni Park

One United Properties a finalizat procesul de majorare de capital in valoare de 25 de milioane de euro, pentru investitii in cel mai mare proiect de regenerare urbana din Bucuresti, pe care il dezvolta in acest moment pe locul fostei fabrici Ventilatorul: One Cotroceni Park.

Noi fonduri europene pentru 37 de proiecte romanesti. Suma totala se ridica la peste 254 de milioane de lei

Ministrul lucrarilor publice, dezvoltarii si administratiei, Ion Stefan, a semnat 37 de noi contracte de finantare cu fonduri europene, prin Programul Operational Regional POR) 2014-2020. Proiectele urmaresc.

Prin fonduri europene, la Sibiu s-a deschis un atelier de decoratiuni cu lavanda

O locuitoare din Sibiu a deschis, cu fonduri europene, un atelier de confectionare de produse decora.

One United a strans 25 MIL. euro pentru dezvoltarea proiectului One Cotroceni Park

One United Properties a strans 25 de milioane euro, in urma unei majorari de capital, pentru dezvoltarea proiectului One Cotroceni Park, din Capitala. in contul captalului varsat, One United Properties a cedat o pondere de 30% din firma care dezvolta.

Programul Electric-Up publicat in Monitorul Oficial: 100.000 Euro pentru HORECA, cu avans 30%

Ordonanta de urgenta 1592020, prin care se instituie programul Electric-Up, a fost publicata marti seara in Monitorul Oficial, cu unele modificari la acordarea ajutoarelor de cate 100. 000 Euro pentru pensiuni, hoteluri si alte firme HoReCa, sa-si monteze panouri solare si statii de alimentare a automobilelor electrice.

Tabletele pentru elevi si profesori ar putea fi achizitionate cu bani proveniti de la BIRD, potrivit un acord pentru un imprumut de 200 milioane euro

Tabletele si laptopurile necesare pentru elevi si profesori in contextul desfasurarii cursurilor online ar putea fi achizitionate de catre Guvern prin fonduri provenite dintr-un acord de imprumut incheiat cu Ba.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )