Libnet.ro
UNICEF

21:30

Fondurile destinate subventiei pentru motorina din agricultura, majorate de Guvern

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fondurile destinate subventiei pentru motorina din agricultura, majorate de Guvern

Guvernul a aprobat astazi majorarea sumei alocate in acest an pentru plata ajutorului de stat pentru motorina din agricultura, de la 338,819 milioane de lei la 647,248 milioane de lei, potrivit unui comunicat al Guvernului, remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul a aprobat dublarea fondurilor destinate subventiei pentru motorina folosita in agricultura

Executivul a aprobat in sedinta de miercuri o Hotarare de Guvern prin care majoreaza cu peste 91% ajutorul de stat pentru motorina in agricultura in 2016, de la 338,82 milioane lei la 647,25 milioane lei, banii fiind alocati in acest sens Ministerului Agriculturii la rectificarea bugetara din aceasta vara, potrivit unui comunicat de presa publicat miercuri.

Zi decisiva pentru inculpatii din dosarul Microsoft. Fostul ministru Sandu, declaratie soc: Banii s-au dus in campania electorala a lui Traian Basescu din 2009

Zi grea pentru inculpatii din dosarul Microsoft. Curtea Suprema judeca astazi ultimul termen in acest dosar, in care procurorii cer pedepse maxime. in prima instanta, in dosarul Microsoft.

Zi decisiva pentru inculpatii din dosarul Microsoft. Martor: ii aduceam lui Gheorghe Stefan mari sume de bani in pungi sau genti ieftine

Zi grea pentru inculpatii din dosarul Microsoft. Curtea Suprema judeca astazi ultimul termen in acest dosar, in care procurorii cer pedepse maxime. in prima instanta, in dosarul Microsoft.

Vanzarile pentru destinatii din Romania prin agentiile de turism au crescut cu 15% - patronat

Vanzarile pentru destinatii din Romania prin agentiile de turism au crescut in aceasta vara cu 15% fata de vara trecuta, datorita investitiilor realizate in ultimii ani in structurile de cazare, zone de divertisment si relaxare, dar si conjuncturii internationale, care a determinat un numar mai mare de romani sa isi petreaca vacanta in tara lor, a anuntat duminica patronatul Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism ANAT), potrivit News. ro.

Casele construite de Guvern pentru sinistratii din Vrancea, vandute sau parasite de localnici (VIDEO)

Localnicii din satul Vadu Rosca, Vrancea, care au primit case construite din banii de la Guvern in urma cu 11 ani, cand apa le-a luat propriile locuinte, nu au stiut sa le aprecieze. Desi statul.

Romania, refugiu pentru mafia din Italia. Cei mai periculosi infractori s-au infiltrat la noi in tara

Membri ai mafiei italiene s-au mutat in ultimii ani in Romania. Fie ca au venit doar sa faca afaceri, fie ca au sosit sa se ascunda, cert este ca unii dintre cei mai periculosi oameni din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )