Libnet.ro
UNICEF

13:00

Forever Love - superconcert live cu Directia 5, de Ziua indragostitilor

Adevărul Adevărul,
Forever Love - superconcert live cu Directia 5, de Ziua indragostitilor

Cea mai in voga trupa din Romania canta in Club Hush Pitesti, pe 14 februarie. Directia 5 va aduce in fata publicului cele mai cunoscute melodii de dragoste ale trupei. Din show nu va lipsi, bineinteles, nici cel mai recent single, Forever love. continuă pe Adevărul

Stream of Love, proiectie speciala de Ziua indragostitilor la Cinemateca Astra Film

Pentru ca Ziua indragostitilor se apropie, Cinemateca Astra Film prezinta vineri, 13 februarie 2015, de la ora 19:00, un film inedit si indraznet: Stream of Love regia Agnes Sos).

Cat cheltuiesc romanii cu bani de Ziua indragostitilor

Cina romantica in savana din Tanzania, skyjump in Noua Zeelanda sau skydiving la Miami. Acestea sunt optiunile romanilor cu dare de mana atunci cand vine vorba de Ziua indragostitilor.

Un fotomodel din Bucuresti iese in strada si saruta fete ca sa isi faca fosta iubita geloasa de Ziua indragostitilor: Asa oferta nu o sa mai gasiti

Numele meu este Alex, am 25 de ani, sunt inalt, bine facut si bine crescut, asa incepe anuntul facut de un bucurestean care spune ca de Ziua indragostitilor o sa stea in zona Piata Unirii sa imparta saruturi doamnelor si domnisoarelor. in anunt, tanarul spune ca este fotomodel si ca vrea prin actiunea pe care o va organiza sambata sa isi faca geloasa fosta iubita.

Unde mergem de Ziua indragostitilor: programul distractiei in fiecare judet: petreceri romantice in cluburi, oferte turistice de nerefuzat

Sambata, 14 februarie, romanii sarbatoresc Ziua indragostitilor, iar restaurantele, cluburile si hotelurile din tara se transforma in locuri extrem de romantice. Adevarul va propune cateva idei pentru o zi romatica si relaxanta.

Valentines Day. Unde mergem de Ziua indragostitilor, programul distractiei in fiecare judet: petreceri romantice in cluburi, oferte turistice de nerefuzat

Sambata, 14 februarie, romanii sarbatoresc Ziua indragostitilor, iar restaurantele, cluburile si hotelurile din tara se transforma in locuri extrem de romantice. Adevarul va propune cateva idei pentru o zi romatica si relaxanta.

Don Juan si povestile Seherezadei, la Sala Radio, de Ziua indragostitilor

In ajun de Ziua indragostitilor, la Sala Radio va avea loc un eveniment muzical, in cadrul caruia se vor regasi celebra uvertura a lui Mozart la opera Don Giovanni, al carei libret este bazat pe aventurile legendarului seducator Don Juan, si cunoscuta suita Seherazada, inspirata de O mie si una de nopti si semnata de Nikolai Rimski-Korsakov.

Biserica Ortodoxa vrea sa interzica Ziua indragostitilor. Valentines Day declarata Ziua Desfraului

Preotii ortodocsi au pornit o cruciada impotriva Zilei indragostitilor pe care o considera sarbatoare a desfraului. intr-un comunicat al Episcopiei Maramuresului si Satmarului preotii le cer.

Salsa si speed dating de Ziua indragostitilor. Ce ne pregatesc localurile bistritene de Valentine`s Day

Reduceri, oferte speciale si petreceri, asta au pregatit localurile din Bistrita-Nasaud cu ocazia Zilei indragostitilor. Daca unii ii invita pe bistriteni la dansuri senzuale latino-americane, altii pregatesc evenimente inedite pentru cei singuri precum speed dating.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )