Libnet.ro
UNICEF

20:00

Formatia Linkin Park a lansat un videoclip in dimineata in care Chester Bennington, solistul trupei, s-a sinucis

Hotnews Hotnews,
 Formatia Linkin Park a lansat un videoclip in dimineata in care Chester Bennington, solistul trupei, s-a sinucis

Formatia Linkin Park a lansat un videoclip in dimineata in care Chester Bennington, solistul trupei, s-a sinucis, potrivit variety. com. Videoclipul a fost lansat la ora locala 9. 01, inainte ca stirea sa fie data publicitatii. Filmarea pentru cel mai nou single, Talking to Myself, cuprinde si imagini din timpul unui concert. continuă pe Hotnews

Formatia Linkin Park a lansat un videoclip in dimineata in care solistul trupei s-a sinucis - VIDEO

Formatia Linkin Park a lansat un videoclip in dimineata in care Chester Bennington, solistul trupei, s-a sinucis, potrivit news. ro. Videoclipul a fost lansat la ora locala 9. 01, inainte ca.

LINKIN PARK CHESTER BENNINGTON. Solistul trupei Linkin Park s-a spanzurat

Chester Bennington, solistul formatiei Linkin Park s-a sinucis in casa sa din Los Angeles, au anuntat autoritatile. Artistul, cu o bo.

A murit Chester Bennington. Solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis

Chester Bennington, solistul formatiei Linkin Park s-a sinucis in casa sa din Los Angeles, au anuntat autoritatile. Artistul, cu o bogata istorie a abuzurilor de.

Solistul trupei Linkin Park, Chester Bennington, a fost gasit mort: artistul s-a sinucis in ziua de nastere a lui Chris Cornell, bunul sau prieten

Solistul trupei Linkin Park, Chester Bennington, in varsta de 41 de ani, a fost gasit mort, intr-o vila din Palos Verdes, Los Angeles, scrie site-ul tmz. com, citat de News. ro.

VIDEO Solistul trupei Linkin Park, Chester Bennington, a fost gasit mort, la Los Angeles

Solistul trupei Linkin Park, Chester Bennington, a fost gasit mort, intr-o vila din Palos Verdes, Los Angeles, scrie site-ul tmz. com. Potrivit sursei citate, politia a descoperit trupul neinsufletit al artistului, intr-o resedinta privata din Palos Verdes, in jurul orei locale 09:00.

FOTO + VIDEO. Presa: Chester Bennington, solistul formatiei Linkin Park, a murit. El s-ar fi spanzurat in locuinta sa din Los Angeles

Solistul formatiei Linkin Park, Chester Bennington, a fost gasit mort, joi, in locuinta sa din Los Angeles. Artistul, in varsta de 41 de ani, s-ar fi sinucis prin spanzurare, scriu TMZ, The Sun, Billboard.

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis. Legatura sumbra cu Chris Cornell

Chester Bennington, solistul formatiei Linkin Park s-a sinucis in casa sa din Los Angeles, au anuntat autoritatile. Artistul, cu o bogata istorie a abuzurilor de alcool si droguri, s-a.

Veste socanta in lumea muzicii! Solistul trupei Linkin Park s-a SINUCIS (FOTO, VIDEO)

Veste socanta pentru toti fanii trupei Linkin Park! Solistul formatiei, Chester Bennington, si-a pus capat zilelor, potrivit tmz. com. Chester Bennington, in varsta de doar 41 de ani, a fost.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )