Libnet.ro
UNICEF

23:30

Formatia lui Mircea Lucescu, debut cu stangul in Champions League

România Liberă România Liberă,
Formatia lui Mircea Lucescu, debut cu stangul in Champions League

Dinamo Kiev, echipa antrenata de romanul Mircea Lucescu, a fost invinsa de Juventus Torino cu scorul. continuă pe România Liberă

Esec pentru Mircea Lucescu in fata elevului Andrea Pirlo

Dynamo Kiev a debutat cu stangul in noua editie a fazei grupelor in Champions League.

Mircea Lucescu fata in fata cu Batrana Doamna. Duel cu fostul elev Andrea Pirlo

Dynamo Kiev revine in grupele Champions League cu Mircea Lucescu la carma, un antrenor indelung contestat de fanii vicecampioanei Ucrainei, dar care nu a intarziat sa livreze rezultate intr-un timp scurt.

VIDEO Morata, dubla impotriva echipei lui Mircea Lucescu (Dinamo Kiev vs Juventus 0-2) Club Brugge, victorie obtinuta in prelungiri

Juventus a inceput cu dreptul noul sezon de Champions League. Echipa lui Andrea Pirlo a castigat, in deplasare, cu scorul de 2-0, partida disputata impotriva echipei Dinamo Kiev antrenata de Mircea Lucescu). Tot marti, Club Brugge s-a impus dupa un gol inscris in prelungiri 2-1), in fata echipei Zenit Sankt Petersburg.

incepe un nou sezon din Champions League: PSG vs Manchester United, capul de afis al zilei

Noul sezon al Champions League debuteaza cu o intarziere de cateva saptamani bune fata de ceea ce stiam, pandemia de coronavirus fiind vinovata de aceasta schimbare. inca din prima zi a competitiei sezonul 2020-2021) vom avea parte de un meci cu un afis impresionant: PSG vs Manchester United.

Ce a patit Mircea Lucescu stand acasa. Fiul lui spune adevarul: Simtea ca se duce!

La 75 de ani, Mircea Lucescu a surprins pe toata lumea si a decis sa revina in antrenorat, dupa 18 luni de pauza. A semnat cu Dinamo Kiev si are un start excelent de mandat, incununat cu o calificare in grupele Ligii Campionilor. Decizia lui Il Luce este sprijinta si de fiul sau. Ba mai .

PSG Manchester United, socul primei runde in Champions League

Parc des Princes din Paris gazduieste, marti seara, unul dintre cele mai tari dueluri ale serii in prima etapa a Champions League, meciul PSG Manchester United.

Programul zilei in Champions League. Spectatorii revin pe stadioane in plina pandemie

Prima zi a noului sezon de Champions League, faza grupelor, programeaza dueluri dintre cele mai atractive in conditiile speciale impuse de pandemia de coronavirus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )