Libnet.ro
UNICEF

18:15

Fortele irakiene anunta ca au descoperit o groapa comuna cu 100 de cadavre decapitate, in apropiere de Mosul

Hotnews Hotnews,
 Fortele irakiene anunta ca au descoperit o groapa comuna cu 100 de cadavre decapitate, in apropiere de Mosul

Fortele guvernamentale irakiene au anuntat luni dupa-amiaza descoperirea unei gropi comune care contine ramasitele a aproximativ 100 de civili decapitati. Aceasta fost descoperita in interiorul unei scoli dintr-un oras situat la sud de bastionul jihadist Mosul, informeaza CNN. continuă pe Hotnews

Fortele irakiene au intrat pe strazile din Mosul unde continua lupta cu ISIS

Fortele irakiene au intrat joi pe strazile din orasul Mosul controlat de ISIS, pentru prima data in mai mult de doi ani, si sunt intr-o lupta umar la umar cu militantii din prima linie, au declarat oficialii irakieni ai apararii, transmite CNN.

O groapa cu 100 de cadavre decapitate a fost gasita intr-un oras de langa Mosul (FOTO)

In orasul Hammam al-Ali, aflat la sud de Mosul, care a fost eliberat sambata de sub controlul organizatiei jihadiste Statul Islamic, a fost gasita o groapain care se aflau 100 de cadavre de.

Fortele irakiene castiga teren la Mosul

Fortele de elita irakiene au avansat vineri pe strazile din orasul Mosul din nordul Irakului, intampinand totusi o puternica rezistenta din partea jihadistilor din organizatia Statul Islamic, care controleaza de doi ani acest oras, transmite agentia Belga, preluata de dhnet. be.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )