Libnet.ro
UNICEF

20:15

Fosilele unei balene de mai bine de 42 milioane de ani au fost descoperite in Peru

Antena3 Antena3,
Fosilele unei balene de mai bine de 42 milioane de ani au fost descoperite in Peru

Paleontologii au descoperit intr-o regiune de coasta din Peru fosilele bine conservate ale unui stramos al balenelor, un animal amfibiu si patruped, o descoperire care completeaza cunostintele pe care oamenii de. continuă pe Antena3

Realitatea Media este, oficial, in faliment: Justitia si-a facut datoria dupa mai bine de sapte ani de cand compania a intrat in insolventa

Realitatea Media este, oficial, in faliment incepand de luni seara, a anuntat patronul Cozmin Gusa. Decizia instantei a fost comunicata la ora 21. Gusa a declarat, la Realitatea TV, ca postul va emite pe.

France Football: Lionel Messi, cel mai bine platit fotbalist al lumii (130 de milioane de euro pe stagiune)

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, continua sa fie fotbalistul cel mai bine platit din lume, potrivit unui top publicat de France Football, citat de Le Figaro.

France Football: Diego Simeone, cel mai bine platit antrenor din Europa; Jose Mourinho, pe locul doi

Tehnicianul echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, este cel mai bine platit antrenor din Europa, cu 41 milioane de euro, datorita contractului sau de 22 de milioane de euro, care expira in 2022.

Doliu mondial! Un celebru rocker S-A SINUCIS: Mai bine un sfarsit teribil decat o teroare nesfarsita.... Fanii sunt in stare de soc! (VIDEO)

Tragedie in lumea muzicii. Un celebru rocker mexican, Armando Vega Gil, care fusese acuzat pe Twitter de hartuirea sexuala a unei adolescente de 13 ani, a fost gasit mort luni dupa ce probabil s-a sinucis, au.

Lionel Messi, cel mai bine platit fotbalist din lume

Jucatorul argentinian Lionel Messi continua sa fie jucatorul de fotbal cu cel mai mare salariu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )