Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un fost agent al serviciilor secrete franceze a devenit membru Al-Qaida si se afla in Siria

Hotnews Hotnews,
 Un fost agent al serviciilor secrete franceze a devenit membru Al-Qaida si se afla in Siria

Un fost agent al Serviciului francez pentru informatii externe s-a alaturat retelei teroriste Al-Qaida si se afla in Siria, unde a fost vizat de raiduri aeriene americane, afirma oficiali din Statele Unite, citati de ABC News. continuă pe Hotnews

Fost agent al Serviciului francez pentru informatii externe a devenit membru Al-Qaida si se afla in Siria (PRESA)

Presa straina anunta ca un fost agent al Serviciului francez pentru informatii externe s-a alaturat retelei teroriste Al-Qaida si se afla in Siria, unde a fost vizat de raiduri aeriene americane. Informatia ar fi plecat de la oficiali din Statele Unite, citati de ABC News.

Oficiali americani: Un fost agent al Serviciului francez pentru informatii externe s-a alaturat retelei teroriste Al-Qaida

Oficialii americani au anuntat ca un fost agent al Serviciului francez pentru informatii externe s-a alaturat retelei teroriste Al-Qaida si se afla in Siria, relateaza ABC News. Al-Qaida este suspectata ca ar.

Raidurile aeriene din Siria l-ar putea viza si pe un agent secret francez care s-a alaturat Al Qaeda

Un fost agent al serviciilor secrete franceze care s-a alaturat gruparii teroriste Al Qaeda a fost printre tintele primului val de atacuri aeriene realizat de americani luna trecuta in Siria, sustin surse pentru McClatchy DC.

Alex Younger, desemnat noul sef al Serviciilor secrete britanice MI6

Alex Younger a fost desemnat, vineri, drept noul sef al Serviciilor de informatii secrete britanice MI6), informeaza Reuters. Activitatea Serviciilor de informatii secrete este de clasa mondiala, iar.

Alex Younger, noul sef al serviciilor secrete britanice MI6

Alex Younger, in varsta de 51 de ani, a fost numit sef al Serviciului de Informatii Externe MI6) al Marii Britanii, a anuntat ministrul de Externe, Philip Hammond.

Alex Younger, noul sef al serviciilor secrete britanice MI6

Alex Younger, in varsta de 51 de ani, a fost numit sef al Serviciului de Informatii Externe MI6) al Marii Britanii, a anuntat, ministrul de Externe, Philip Hammond.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )