Libnet.ro
UNICEF

05:45

Fost agent al Serviciului francez pentru informatii externe a devenit membru Al-Qaida si se afla in Siria (PRESA)

România Liberă România Liberă,
Fost agent al Serviciului francez pentru informatii externe a devenit membru Al-Qaida si se afla in Siria (PRESA)

Presa straina anunta ca un fost agent al Serviciului francez pentru informatii externe s-a alaturat retelei teroriste Al-Qaida si se afla in Siria, unde a fost vizat de raiduri aeriene americane. Informatia ar fi plecat de la oficiali din Statele Unite, citati de ABC News. continuă pe România Liberă

Oficiali americani: Un fost agent al Serviciului francez pentru informatii externe s-a alaturat retelei teroriste Al-Qaida

Oficialii americani au anuntat ca un fost agent al Serviciului francez pentru informatii externe s-a alaturat retelei teroriste Al-Qaida si se afla in Siria, relateaza ABC News. Al-Qaida este suspectata ca ar.

Un fost agent al serviciilor secrete franceze a devenit membru Al-Qaida si se afla in Siria

Un fost agent al Serviciului francez pentru informatii externe s-a alaturat retelei teroriste Al-Qaida si se afla in Siria, unde a fost vizat de raiduri aeriene americane, afirma oficiali din Statele Unite, citati de ABC News.

Raidurile aeriene din Siria l-ar putea viza si pe un agent secret francez care s-a alaturat Al Qaeda

Un fost agent al serviciilor secrete franceze care s-a alaturat gruparii teroriste Al Qaeda a fost printre tintele primului val de atacuri aeriene realizat de americani luna trecuta in Siria, sustin surse pentru McClatchy DC.

Un agent sef de la Penitenciarul Colibasi a fost trimis in judecata pentru ca a dus unor detinuti 11 telefoane mobile

Un agent sef alPenitenciaruluiColibasi a fost trimis in judecata pentru ca a introdus in inchisoare 11 telefoane mobile si le-a distribuit unor detinuti, scrie Mediafax. Gheorghe.

Oferta de toamna la Tarom: bilete de la 99 de euro pentru destinatiile externe

Compania de stat Tarom a lansat vineri oferta de toamna, in care sunt cuprinse bilete de la 99 de euro pentru un bilet dus-intors, cu toate taxele incluse, catre orice destinatie externa a operatorului aerian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )