Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un francez a fost condamnat la inchisoare pentru ca si-a sunat fosta iubita de 21.807 ori in zece luni

Antena3 Antena3,
Un francez a fost condamnat la inchisoare pentru ca si-a sunat fosta iubita de 21.807 ori in zece luni

Un barbat in varsta de 33 de ani, din Franta, si-a sunat si apelat prin mesaje SMS fosta iubita de peste 21. 000 de ori, insa a recunoscut ca s-a comportat prosteste, relateaza The Guardian. Barbatul, al. continuă pe Antena3

Un politician, condamnat la inchisoare pentru declaratiile sale: I-as face SAPUN pe imigranti. Vom face lampi din pielea lor

Un candidat grec la alegerile legislative din urma cu doi ani a ajuns acum sa fie condamnat la inchisoare pentru declaratiile sale xenofobe si rasiste. Alexandro Plomartis, membru al partidului neonazist Zorii Aurii.

A fost condamnat la 24 de ani de inchisoare! Seful unei grupari teroriste a fost arestat in Canada

Un canadian prezentat drept organizatorul unei celule teroriste a fost condamnat, miercuri, la 24 de ani de inchisoare pentru ca a incercat sa comita atentate cu bomba impotriva unor obiective militare, relateaza.

CANADA: Seful unei grupari teroriste a fost condamnat la 24 de ani de inchisoare

Un canadian prezentat drept organizatorul unei celule teroriste a fost condamnat, miercuri, la 24 de ani de inchisoare pentru ca a incercat sa comita atentate cu bomba impotriva unor obiective militare, .

Canada: Seful unei grupari teroriste a fost condamnat la 24 de ani de inchisoare

Un canadian prezentat drept organizatorul unei celule teroriste a fost condamnat, miercuri, la 24 de ani de inchisoare pentru ca a incercat sa comita atentate cu bomba impotriva unor obiective militare. Hiva Aliz.

Rapperul Gucci Mane, condamnat la trei ani de inchisoare, pentru agresiune

Rapperul american Gucci Mane a fost condamnat la trei ani de inchisoare, dupa ce a pledat vinovat in procesul in care era acuzat ca a lovit un fan in zona capului cu o sticla de votca, intr-un club de noapte.

Un politician grec a fost condamnat dupa ce a afirmat ca vrea sa ii transforme pe imigranti in sapun

Un candidat al partidului neonazist Zori Aurii la alegerile legislative din 2012 a fost condamnat, marti, la un an de inchisoare cu suspendare pentru ca a afirmat intr-un documentar ca vrea sa-i transforme pe.

Un american a fost condamnat la sase ani de munca silnica in Coreea de Nord

Matthew Todd Miller, unul dintre cei trei cetateni americani arestati in acest moment in Coreea de Nord, a fost condamnat duminica la sase ani de munca silnica pentru comiterea de acte ostile impotriva tarii conduse de Kim Jong-un.

Sofer din Alba condamnat la inchisoare cu suspendare dupa ce a incercat sa mituiasca un politist

Un barbat a fost condamnat la un an si patru luni de inchisoare cu suspendare de Tribunalul Alba, dupa ce si-a recunoscut vinovatia legata de o infractiune de dare de mita. Acesta a fost prins in flagrant, in iulie, in timp ce oferea 150 de lei unui politist din Teius, pentru a-si pastra permisul de conducere, dupa ce a depasit intr-o zona interzisa.

Politicianul grec care vrea sa-i transorme pe imigranti in sapun a fost condamnat

Candidatul partidului neonazist Zori Aurii care a afirmat intr-un documentar ca vrea sa-i transforme pe imigranti in sapun si sa faca lampi din pielea lor a fost consamnat la un an de inchisoare cu suspendare.

Un soldat din garda Reginei Elisabeta ar putea face inchisoare pentru ca a patrulat in pasi de dans (VIDEO)

Soldatul britanic din garda Reginei Elisabeta care a incalcat regulamentul dansand si facand piruete in timp ce patrula in curtea Palatului Buckingam ar putea fi condamnat la 21 de zile de inchisoare si amendat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )