Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fost director din Primaria Capitalei, arestat pentru coruptie

Antena3 Antena3,
Fost director din Primaria Capitalei, arestat pentru coruptie

Madalin Dumitru, fostul sef al Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti, el fiind acuzat de. continuă pe Antena3

Madalin Dumitru, fost sef in Primaria Capitalei, arestat preventiv in dosarul in care este acuzat de coruptie

Madalin Dumitru, fostul sef al Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti, el fiind acuzat de.

Madalin Dumitru, de la Primaria Capitalei, arestat preventiv

Fostul sef al Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, Madalin Dumitru, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti, el fiind acuzat de procurorii anticoruptie ca cerea comisioane pentru contracte derulate de municipalitate .

Madalin Dumitru, fost director in cadrul Primariei Capitalei, arestat preventiv

Fostul sef al Directiei de Infrastructura din cadrul Primariei Capitalei Madalin Dumitru a fost arestat preventiv, joi, dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti au admis contestatia procurorilor Directiei Nationale Anticorupti DNA) impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti prin care acesta a fost lasat in libertate. Devizia instantei este definitiva.

Fostul sef al Directiei de Finante Bistrita, condamnat definitiv la inchisoare, pentru coruptie

Fostul director al Directiei Generale a Finantelor Publice DGFP) Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, a fost condamnat definitiv, joi, de ICCJ, la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare, pentru coruptie, informeaza Mediafax.

FOTOGALERIE Primaria Capitalei a taiat zeci de tei de pe Soseaua Pantelimon

Zeci de tei de pe Soseaua Pantelimon din Capitala, intre Granitul si Sos. Morarilor, au fost taiati in ultimele luni de Primaria Capitalei pentru modernizarea arterei. Sub soarele verii, zona arata ca un desert. Desi in loc s-au plantat pui de platani, mai multi cetateni din cartierul Pantelimon sunt nemultumiti de decizia Primariei deoarece teii aveau 40-50 de ani, iar platanii mai au cel putin zece ani pana vor creste. Dan Trifu, presedintele Fundatiei Ecocivica, spune ca defrisarile s-au facut fara aviz. UPDATE Reprezentantii primariei capitalei spun ca largirea strazii, amenajarea locurilor de parcare si a pistelor pentru biciclete nu se puteau realiza fara taierea copacilor. Acestia spun ca vor replanta puiet de arbori pe ambele parti ale strazii.

Primaria Capitalei vrea sa cumpere 15 autoutilitare SH cu 220.000 de euro

Primaria Capitalei vrea sa dea aproximativ 220. 000 de euro pentru cumpararea a 15 vehicule utilitare, potrivit unui anunt de participare la licitatie publicat pe site-ul e-licitatie. ro.

Magistratii care vor fi condamnati pentru coruptie nu vor mai primi pensii speciale. Legea a fost adoptata astazi in Plenul Senatului

Magistratii care vor fi condamnati pentru coruptie nu vor mai primi pensii speciale. Legea a fost adoptata astazi in Plenul Senatului. Prevederile legii nu se aplica, retroactiv, astfel incat judecatorii.

Magistratii condamnati pentru coruptie nu vor mai primi pensii speciale. Legea a fost adoptata in Plenul Senatului

Magistratii care vor fi condamnati pentru coruptie nu vor mai primi pensii speciale. Legea a fost adoptata astazi in Plenul Senatului. Prevederile legii nu se aplica, retroactiv, astfel incat judecatorii.

Madalin Dumitru, arestat preventiv in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie

Madalin Dumitru, fostul sef al Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti, el fiind acuzat de procurorii anticoruptie ca cerea comisioane pentru contracte derulate de municipalitate, informeaza Mediafax.

Primaria Capitalei plateste 270.000 lei Penitenciarului Bucuresti Rahova pentru a face curatenie si a hrani maidanezii aflati in adaposturile municipalitatii

Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA) din cadrul Primariei Capitalei va plati aproximativ 270. 000 de lei Penitenciarului Bucuresti Rahova pentru servicii de curatenie si administrare de apa si hrana pentru cainii aflati in adaposturile municipalitatii de la Bragadiru, Mihailesti, Theodor Pallady si Oltenitei, potrivit Mediafax. Contractul se va desfasura timp de 8 luni, pana la sfarsitul anului 2014, si a fost atribuit in baza unei licitatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3239 seconds )