Libnet.ro
UNICEF

05:15

Fost director al unei firme din Bucuresti, indemnizatie de somaj de 7.103 lei

B1 B1,
Fost director al unei firme din Bucuresti, indemnizatie de somaj de 7.103 lei

Un fost director general de la o societate comerciala din Bucuresti, a avut in 2014 cea mai mare indemnizatie de somaj. El a incasat lunar, ca somer, 7. 103 lei, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea. continuă pe B1

Perchezitii la reprezentantii unei firme de teleshopping, intr-un dosar de inselaciune si evaziune

Politistii fac trei perchezitii la reprezentantii unei firme de teleshopping suspectati de inselaciune si evaziune fiscala, dupa ce ar fi vandut produse de calitate inferioara celor prezentate in reclame si banii obtinuti i-au transferat in conturile personale si i-au retras ulterior din bancomate, informeaza Mediafax.

Suspiciuni de evaziune fiscala si delapidare in scolile din Bucuresti, Ilfov si Prahova

Politistii au facut nu mai putin de 19 perchezitii in locatii din Bucuresti, Ilfov si Prahova, intr-un dosar in care este vizata fundatia care organizeaza concursul scolar Evaluare in educatie.

Actorul George Motoi va fi inmormantat vineri, intr-un cimitir din Bucuresti

Actorul George Motoi, care a murit miercuri, la varsta de 79 de ani, va fi inmormantat vineri, la cimitirul Sfanta Vineri din Bucuresti, se arata pe site-ul Teatrului National din Bucuresti, conform Mediafax.

Topul celor mai mari indemnizatii de somaj acordate in 2014. Primul loc: Fostul director al unei firme a incasat lunar 7.103 lei

Cea mai mare indemnizatie de somaj a fost platita anul trecut unui fost director general de la o societate comerciala din Bucuresti, acesta incasand lunar, ca somer, 7. 103 lei, arata Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), intr-un raspuns transmis la solicitarea agentiei Mediafax.

Reactie nervoasa a unui sef de la Compania de Autostrazi, dupa ce este intrebat de ce s-a acordat fara licitatie un contract unei firme a carui patron a fost condamnat pentru mita: Bai, eu stiam de la Sova ca voua nu trebuie sa va dea nimeni niciun inter

Florin Dascalu, directorul Directiei Intretinere Autostrazi din CNADNR a avut o reactie nervoasa la adresa unui reporter Digi 24 cand, in timpul unui interviu, a fost intrebat de ce Compania de Autostrazi a atribuit direct, fara licitatie, un contract pentru material antiderapant catre o firma a carui patron a fost condamnat definitiv tocmai pentru ca a dat mita ca sa musamalizeze lucrari de mantuiala facute la drumuri. Directorul din CNADNR a refuzat sa raspunda la intrebare sau sa mai continue interviul, i-a reprosat purtatorului de cuvant al institutiei sa nu mai vina la el cu astfel de jurnalisti. Bai, eu stiam de la Sova ca voua nu trebuie sa va dea nimeni niciun interviu, a mai spus oficialul.

Fost director al CIA pledeaza vinovat la acuzatia ca a permis accesul neautorizat la informatii clasificate

Fostul director al CIA si general de armata David Petraeus a pledat vinovat intr-un tribunal federal la acuzatia de sustragere neautorizata si pastrare a unor documente clasificate, informeaza Ministerul Justitiei din SUA, relateaza Reuters.

ALERTA CU BOMBA la redactia unei publicatii din Milano

Redactia din Milano a publicatiei italiene Il Sole 24 Ore a fost evecuata joi, dupa ce un anonim a semnalat prezenta unei bombe, autoritatile dand asigurari ca a fost o alerta falsa. Potrivit agentiei ANSA,.

Licitatie de peste 12,6 milioane lei la STS: Modernizarea sistemului 112 din Bucuresti si Ilfov/Noul sistem va permite si preluarea apelurilor de tip SMS si eCall

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a demarat o licitatie IT pentru modernizarea sistemului unic pentru apeluri de urgenta 112 la nivelul municipiului Bucuresti si judetului Ilfov, contract cu o valoare estimata de 12,67 milioane lei inclusiv TVA), finantat din fonduri UE care mai pot fi accesate pana la sfarsitul acestui an, potrivit unui anunt publicat vineri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Contractul vizeaza imbunatatirea functiilor si serviciilor existente, dar si introducerea de functii noi, precum cea de preluare si gestionare in interfata date client a apelurilor de tip SMS si de tip eCall. Luna trecuta, STS a lansat alte trei licitatii in valoare de 106,3 milioane lei.

STII CE-AM FACUT iN AMERICA? Un muzical independent, amintind de Broadway, pe scena Teatrului Elisabeta din Bucuresti

Spectacolul STII CE-AM FACUT iN AMERICA?este un muzical independent, amintind de Broadway, in care cantece celebre, din diverse genuri, sunt readuse pe scena de unii dintre cei mai talentati actori, cant.

Pipera Plaza, cel mai nou mall din Bucuresti, se deschide in luna mai: cele mai mari unitati Starbucks si Lidl

Prima etapa a centrului comercial Pipera Plaza se va finaliza in luna mai a acestui an si va cuprinde cele mai mari unitati din Romania ale unor branduri cunoscute ca Lidl sau Starbucks. Proiectul este dezvoltat de Alpha Property Group, parte a.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )