Libnet.ro
UNICEF

15:00

A fost gasit hormonul care combate stresul

Antena3 Antena3,
A fost gasit hormonul care combate stresul

Specialistii au descoperit ca un hormon care se dezvolta in timpul pubertatii ce poate combate stresul si poate activa in creier pofta de sex. Hormonul, ce poarta numele de kisspeptin, declanseaza se. continuă pe Antena3

Un jurnal a fost gasit asupra medicului Mihai Lucan. Ce i-ar fi cerut doctorul avocatei sale

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca in seara in care medicul Mihai Lucan a fost retinut, a fost gasit asupra lui un jurnal care continea date despre persoane din sistemul judiciar. Din.

Tronul Regelui Mihai a fost gasit. Motivul uluitor pentru care nu a fost adus la inmormantarea Majestatii Sale

O noua controversa in jurul Regelui Mihai. Tronul Majestatii Sale a fost gasit, dar nu a fost adus la inmormantarea acestuia. De ce nu a fost adus tronul la inmormantarea.

MORMANTUL adevaratului MOS CRACIUN a fost gasit. Descoperirea arheologilor RASTOARNA tot ce se stia pana astazi (FOTO)

A fost gasit mormantul lui Mos Craciun! Mai multi oameni de stiinta sunt de parere ca au descoperit locul in care e ingropat Mos Craciun. Mormantul a fost descoperit in.

Subiectele zilei: Cine este omul care a declansat uriasul scandal de coruptie al medicului Lucan; Explicatiile stiintifice pentru consumerismul la romani; A fost gasit tronul Regelui Mihai. De ce nu a fost adus pentru funeraliile nationale

Ultimii ceasornicari. O familie de romani tine in viata o meserie pe cale sa fie uitata. In epoca timpului care alearga prea repede, o familie de romani incearca sa duca mai departe tocmai meseria care masoara clipele. Cele mai frumoase traditii de Craciun. Craciunul este perioada traditiilor, a superstitiilor si a obiceiurilor transmise din generatie in generatie. Colindul, scenetele cu motive religioase si mesele bogate sunt nelipsite in toate colturile tarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )