Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fost ministru in Guvernul Grindeanu, secretar de stat in Guvernul Tudose

Antena3 Antena3,
Fost ministru in Guvernul Grindeanu, secretar de stat in Guvernul Tudose

Fostul ministru al Apelor si Padurilor, Adriana Petcu, a fost numita, prin decizia premierului Mihai Tudose, in functia de secretar de stat in acelasi minister. Adriana Petcu o inlocuieste. continuă pe Antena3

Adriana Petcu, fostul ministru al Apelor si Padurilor in guvernul Grindeanu, numita secretar de stat in acelasi mininister

Fostul ministru al Apelor si Padurilor, Adriana Petcu, a fost numita, prin decizia premierului Mihai Tudose, in functia de secretar de stat in acelasi minister, relateaza News. ro.

Sabin Orcan: Toate studiile lui Mihai Tudose n-au nicio legatura cu Economia, unde a fost ministru

Toate studiile universitare sau de licenta ale lui Mihai Tudose, fost ministru al Economiei si, in prezent, premier desemnat, nu au nicio legatura cu domeniul economiei, a explicat, miercuri, Sabin Orcan, directorul editorial al ziarului Romania Libera, la B1 Tv.

Dupa Petrescu si Teodorovici, inca un fost ministru PSD critica Guvernul Tudose

Fostul ministru al Culturii, social-democratul Ionut Vulpescu, a afirmat vineri ca nu isi gaseste locul in aceasta etapa din evolutia PSD. Ati intrebat daca ma mai regasesc. Icirc.

Liviu Pop a uitat ca a mai fost ministru al Educatiei

Liviu Pop, ministrul propus pentru Educatie, a fost audiat in fata comisiilor de specialitate pentru a primi avizul necesar. in fata parlamentarilor, el a subliniat cat de important este ca minis.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )