Libnet.ro
UNICEF

18:15

A fost la un pas de MOARTE din cauza SEXULUI oral. E unul din cei mai mari actori de la Hollywood

Antena3 Antena3,
A fost la un pas de MOARTE din cauza SEXULUI oral. E unul din cei mai mari actori de la Hollywood

In varsta de 68 de ani, actorul Michael Douglas a povestit cu mare sinceritate despre cauza imbolnavirii sale de cancer la gat. Actorul spune ca din cauza sexului oral, actorului i-a aparut tumoarea. continuă pe Antena3

Am facut cancer la gat, din cauza sexului oral

A invins cancerul la gat, dar asta nu il impiedica sa faca dezvaluiri socante.

Michael Douglas a facut cancer la gat din cauza sexului oral

Actorul american Michael Douglas, care a suferit de cancer la gat, a declarat ca nu fumatul sau alcoolul au fost cauzele bolii sale, ci sexul oral. Starul american in varsta de 68 de ani a vorbit deschis despre boala sa intr-un interviu pentru publicatia britanica The Guardian, precizand ca virusul HPV i-a cauzat boala.

Trafic feroviar intrerupt intre Germania si Austria din cauza inundatiilor: 200 de persoane au fost evacuate, iar alte doua, date disparute

Traficul feroviar dintre Germania si Austria a fost inchis, duminica, din cauza inundatiilor provocate de ploile torentiale, informeaza AFP. in landurile Baden-Wurttemberg, Bavaria, Saxa si Turingia au.

Alba: O batrana a murit din cauza unor grave leziuni dupa ce a fost violata de doi barbati

Doi barbati din judetul Alba au fost retinuti, luni, fiind acuzati ca au violat si lovit o batrana de 80 de ani din Zlatna, care a murit ulterior din cauza leziunilor suferite. Politistii au stabilit ca.

Alegerile de la TNL Suceava au fost anulate din cauza interventiei in procesul de vot

Liderul TNL, Florin Alexe, a declarat, duminica, la Iasi, ca alegerile pentru sefia TNL Suceava au fost anulate din cauza interventiei in procesul de vot, el sustinand ca in sala au intrat mai multi delegati decat ar fi trebuit, transmite Mediafax.

Alegerile de la Tineretul National Liberal Suceava au fost anulate din cauza interventiei in procesul de vot. Liderul PNL Suceava: Ce s-a intamplat este o mare magarie

Liderul TNL, Florin Alexe, a declarat, duminica, la Iasi, ca alegerile pentru sefia TNL Suceava au fost anulate din cauza interventiei in procesul de vot, el sustinand ca in sala au intrat mai multi delegati decat ar fi trebuit, transmite Mediafax. UPDATE Liderul PNL Suceava: Ceea ce s-a intamplat la alegerile din organizatia TNL este o mare magarie.

Florin Alexe, liderul TNL: Alegerile pentru sefia TNL Suceava, anulate din cauza interventiei in procesul de vot

Florin Alexe, liderul Tineretului National Liberla TNL), a declarat, duminica, ca alegerile pentru sefia TNL Sueava au fost anulate din cauza interventiei in procesul de vot, relateaza Mediafax. S-au anulat.

Alegerile de la TNL Suceava, anulate din cauza interventiei in procesul de vot

Liderul TNL, Florin Alexe, a declarat, duminica, la Iasi, ca alegerile pentru sefia TNL Suceava au fost anulate din cauza interventiei in procesul de vot, el sustinand ca in sala au intrat mai multi delegati decat ar fi trebuit, informeaza Realitatea. net.

Turul Frantei: Bradley Wiggins nu poate sa isi apere titlul, din cauza problemelor fizice

Ciclistul britanic Bradley Wiggins, castigator in 2012 in Turul Frantei, nu a fost inclus in echipa Sky pentru editia care incepe luna viitoare, din cauza unor probleme fizice, informeaza Reuters.

Ziua Mondiala Anti-Tutun: La fiecare 16 minute un roman moare din cauza cancerului pulmonar.

La fiecare 16 minute un roman moare din cauza cancerului pulmonar. Peste 80% dintre cei care au dobandit teribila maladie, au fumat o viata intreaga, arata Statistica Societatii Romane de Pneumologie. La nivel global, consumul de tutun provoaca anul moartea a sase milioane de oameni, dintre care 600. 000 de nefumatori, fiind expusi fumatului pasiv, potrivit Digi 24. Citeste si REZOLUTIE pentru 2013: Peste jumatate dintre romani fumatorii vor sa renunte la tigari In Romania, din cauza bolilor .

ştiri din Monden

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )