Libnet.ro
UNICEF

07:30

Trafic feroviar intrerupt intre Germania si Austria din cauza inundatiilor: 200 de persoane au fost evacuate, iar alte doua, date disparute

B1 B1,
Trafic feroviar intrerupt intre Germania si Austria din cauza inundatiilor: 200 de persoane au fost evacuate, iar alte doua, date disparute

Traficul feroviar dintre Germania si Austria a fost inchis, duminica, din cauza inundatiilor provocate de ploile torentiale, informeaza AFP. in landurile Baden-Wurttemberg, Bavaria, Saxa si Turingia au. continuă pe B1

Trafic rutier ingreunat in Valcea, pe DN 7 A, din cauza caderilor de stanci de pe versanti

Traficul rutier pe DN 7 A, intre localitatile valcene Voineasa si Vidra, se desfasoara cu dificultate, duminica, din cauza caderilor de stanci de pe versanti.

Meciul Gloria Bistrita - Concordia, intrerupt din cauza ploii torentiale. Partida se va relua vineri

Meciul Gloria Bistrita - Concordia Chiajna, intrerupt joi seara in minutul 14, din cauza ploii torentiale, se va relua vineri, informeaza Mediafax. in momentul intreruperii, scorul era egal, 0-0. La o ora si 10.

Ziua Mondiala Anti-Tutun: La fiecare 16 minute un roman moare din cauza cancerului pulmonar.

La fiecare 16 minute un roman moare din cauza cancerului pulmonar. Peste 80% dintre cei care au dobandit teribila maladie, au fumat o viata intreaga, arata Statistica Societatii Romane de Pneumologie. La nivel global, consumul de tutun provoaca anul moartea a sase milioane de oameni, dintre care 600. 000 de nefumatori, fiind expusi fumatului pasiv, potrivit Digi 24. Citeste si REZOLUTIE pentru 2013: Peste jumatate dintre romani fumatorii vor sa renunte la tigari In Romania, din cauza bolilor .

Florin Alexe, liderul TNL: Alegerile pentru sefia TNL Suceava, anulate din cauza interventiei in procesul de vot

Florin Alexe, liderul Tineretului National Liberla TNL), a declarat, duminica, ca alegerile pentru sefia TNL Sueava au fost anulate din cauza interventiei in procesul de vot, relateaza Mediafax. S-au anulat.

Alegerile de la TNL Suceava au fost anulate din cauza interventiei in procesul de vot

Liderul TNL, Florin Alexe, a declarat, duminica, la Iasi, ca alegerile pentru sefia TNL Suceava au fost anulate din cauza interventiei in procesul de vot, el sustinand ca in sala au intrat mai multi delegati decat ar fi trebuit, transmite Mediafax.

Alegerile de la Tineretul National Liberal Suceava au fost anulate din cauza interventiei in procesul de vot. Liderul PNL Suceava: Ce s-a intamplat este o mare magarie

Liderul TNL, Florin Alexe, a declarat, duminica, la Iasi, ca alegerile pentru sefia TNL Suceava au fost anulate din cauza interventiei in procesul de vot, el sustinand ca in sala au intrat mai multi delegati decat ar fi trebuit, transmite Mediafax. UPDATE Liderul PNL Suceava: Ceea ce s-a intamplat la alegerile din organizatia TNL este o mare magarie.

Alegerile de la TNL Suceava, anulate din cauza interventiei in procesul de vot

Liderul TNL, Florin Alexe, a declarat, duminica, la Iasi, ca alegerile pentru sefia TNL Suceava au fost anulate din cauza interventiei in procesul de vot, el sustinand ca in sala au intrat mai multi delegati decat ar fi trebuit, informeaza Realitatea. net.

Turul Frantei: Bradley Wiggins nu poate sa isi apere titlul, din cauza problemelor fizice

Ciclistul britanic Bradley Wiggins, castigator in 2012 in Turul Frantei, nu a fost inclus in echipa Sky pentru editia care incepe luna viitoare, din cauza unor probleme fizice, informeaza Reuters.

Porturile constantene de la Marea Neagra au fost inchise din cauza cetii

Operatiunile portuare au fost sistate, joi seara, in porturile constantene, din cauza cetii dense, vizibilitatea pe mare scazand sub o jumatate de mila marina. Manevrele de incarcare si descarcare ale.

Antena 2, amendata de CNA din cauza limbajului vulgar folosit de Cristian Brancu.

CNA a decis, in sedinta de joi, sa amendeze cu 10. 000 de lei televiziunea Antena 2, din cauza emisiunii Agentul VIP difuzata pe 24 aprilie, in care prezentatorul Cristian Brancu si invitatul Serghei Mizil au folosit un limbaj vulgar, la o ora accesibila minorilor, potrivit Mediafax. Consiliul National al Audiovizualului CNA) a analizat, in sedinta de joi, emisiunea Agentul VIP difuzata pe 24 aprilie, de la ora 21. 10, la Antena 2. In urma difuzarii acesteia, Consiliul a primit o reclamatie .

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )