Libnet.ro
UNICEF

19:30

Fost politist, condamnat la 263 de ani de inchisoare pentru violarea mai multor femei

Antena3 Antena3,
Fost politist, condamnat la 263 de ani de inchisoare pentru violarea mai multor femei

Un fost politist din statul american Oklahoma sud) a fost condamnat joi la 263 de ani de inchisoare pentru ca a violat si a abuzat sexual mai multe femei de culoare in timpul exercitarii functiei sale,. continuă pe Antena3

Condamnat la 10 ani de inchisoare dupa ce si-a ucis mama cu sange rece

Marius Nita si-a ucis cu mai multe lovituri de cutit mama anul trecut in luna octombrie. Barbatul a fost condamnat pe data de 20 februarie la 10 ani de inchisoare cu executare de Tribunalul Dolj.

Tanarul care si-a injunghiat mama in timp ce era sub influenta drogurilor a fost condamnat la trei ani de inchisoare

Vlad Ioan Boboc si-a atacat mama in luna septembrie a anului trecut. inainte de atac a postat pe fabook mai multe mesaje religioase. A fost arestat imediat dupa agresiune, si-a recunoscut fapta, iar acum a fost condamnat la trei aani de inchisoare.

Sorin Frunzaverde, presedinte CJ Caras-Severin, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare

Procurorii anticoruptie l-au inregistrat ambiental pe Sorin Frunzaverde si pe vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Ionesie Ghiorghioni, in timp ce dadeau indicatii pentru a mobiliza primarii din judet sa aduca mai multe voturi pentru al doilea scrutin al alegerilor prezidentiale din noiembrie 2014,.

Un fost politist a fost condamnat pentru favorizarea ilegala a lui Alin Simota

Un politist din judetul Alba a fost condamnat la inchisoare cu suspendare dupa ce l. a favorizat pe afaceristul Alin Simota, in 2013, cand acesta se afla in arest preventiv.

Omul de afaceri Dumitru Crestin, condamnat la 5 ani inchisoare cu executare

Omul de afaceri Dumitru Crestin a fost condamnat de magistratii de la Judecatoria Sectorului 1 la cinci ani de inchisoare cu executare pentru complicitate la infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor .

Un star argentinian de la FC Barcelona a fost condamnat la inchisoare pentru frauda

Javier Mascherano, unul dintre starurile echipei FC Barcelona, a primit astazi o amenda uriasa si o condamnare de un an la inchisoare pentru frauda, confom cotidianului Sport. Amenda este de 815. 000 de.

Risca 51 de inchisoare pentru ca a folosit o drona pentru contrabanda

Un tanar de 25 de ani risca sa petreaca urmatorii 51 de ani in inchisoare pentru ca a folosit o drona pentru contrabanda. in timp ce cei de la Amazon finiseaza ultimele detalii ale programului Amazon Prime Air, pentru livrarea de colete folosind drone, un individ s-a inspirat din acelasi concept pentru livrarea de contrabanda.

Turcia: 11 luni de inchisoare pentru un gest obscen

Justitia turca a condamnat miercuri la 11 luni de inchisoare o femeie gasita vinovata pentru un gest obscen la adresa actualului presedinte Recep Tayyip Erdogan, in timpul unei manifestatii desfasurate in martie 2014, atunci cand Erdogan era prim-ministru, a relatat presa locala turca, transmite AFP, citata de Agerpres.

Proiect de lege inedit: 15 zile de inchisoare pentru cersetorii din Rusia

Politia din Moscova vrea o lege la nivel national prin care cersetorii de pe strazi sa poata fi condamnati la o pedeapsa de pana la 15 zile de inchisoare, a relatat marti cotidianul Kommersant, citat de DP.

Crima din Berceni. Ucigasul unui sofer de taxi a fost gasit dupa patru ani

Un barbat de 31 de ani a fost prins vineri de politisti, la aproape patru ani dupa ce ar fi injunghiat un taximetrist.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )